Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Χέρι-χέρι Σκουρλέτης και Μπακογιάννης τίμησαν την εαμοβουλγάρικη «κυβέρνηση του βουνού»!




Εκδήλωση υπέρ των κομμουνιστοσυμμοριτών της εαμοβουλγάρικης «κυβέρνησης του βουνού» (ΠΕΕΑ), που σχηματίστηκε για να κάνει πράξη το σύνθημα «Πάνω απ’ την Λαμία είναι Βουλγαρία», πραγματοποίησε ο Δήμος Αγράφων στην Παλαιά Βίνιανη, με αφορμή την συμπλήρωση 73 χρόνων από την ίδρυση της.
Στην εκδήλωση μίλησε ο κομμουνιστής Σκουρλέτης, καλώντας «στην αντιμετώπιση του φασισμού, που ξανασηκώνει κεφάλι τρεφόμενος από την οικονομική απελπισία, τις ανισότητες και την αποδόμηση της δημοκρατικής Ευρώπης» (προσφάτως ο γιός του λεγάμενου «αντιμετώπισε» τον «φασισμό» συμμετέχοντας σε εισβολή κουκουλοφόρων στα –κλειστά εκείνη την ώρα- γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Β. Προάστια, κατά την οποία έγιναν βανδαλισμοί και γράφτηκαν εμετικά συνθήματα…), ενώ εν συνεχεία έπλεξε το εγκώμιο των συμμοριτών που σήκωσαν τα όπλα κατά της Πατρίδας και αιματοκύλισαν τον τόπο, υπηρετώντας ξένα συμφέροντα.
Κι όλα αυτά, με την παρουσία του ψοφοδεξιού Μπακογιάννη, ένα ακόμα δείγμα ότι η ψοφοδεξιά είναι σκλάβα της ιδεολογικής κηδεμονίας της αριστεράς!
Εθνικισμός.net