Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Η συγκλονιστική ομιλία του Νικολάου Μιχαλολιάκου στην τελετή Μνήμης για την Άλωση της Πόλης - ΒΙΝΤΕΟ




Κεντρικός ομιλητής στην μεγαλειώδη εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για την Άλωση της Πόλης και τους τελευταίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας ήταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι πρέπει Τιμή σε αυτούς τους εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες που σήμερα, σε μία πολιτεία προσκυνημένων, δεν προσκυνούν και τιμούν αυτούς που δεν προσκύνησαν ποτέ. Αναφέρθηκε σε μία ζοφερή εικόνα, που αντίκρυσε καταθέτοντας στεφάνι εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, προκειμένου να τιμήσει αυτούς που έπεσαν την 29η Μαΐου 1453. Ένα στεφάνι μόνο από κάποιον πολιτιστικό σύλλογο.
Κανένα στεφάνι από τα κόμματα. Κανένα στεφάνι από κανέναν πολιτικό και πολιτειακό παράγοντα της χώρας. Μόνο η Χρυσή Αυγή τιμά αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για την Ελλάδα.
Αντιθέτως, σήμερα στην τουρκία έχουν παρελάσεις γενίτσαρων, τυμπανοκρουσίες και πανηγυρισμούς για την σφαγή των Ελλήνων. Και στο ψευτορωμαίικο σιωπή. Μόνο η Χρυσή Αυγή θυμάται αυτούς που έπεσαν για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία!