Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Τραγέλαφικοί οι συριζαίοι: Ψήφισαν μνημόνιο και μετά κατέθεσαν τροπολογία για την κατάργηση διάταξής του



 
Τραγέλαφικοί οι συριζαίοι: Ψήφισαν μνημόνιο και μετά κατέθεσαν τροπολογία για την κατάργηση διάταξής του
Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από την υπερψήφιση του νέου αριστερού μνημονίου από τους συριζαίους και ήδη κατέθεσαν τροπολογία για να καταργηθεί μία διάταξη από αυτές που ψήφισαν.

Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται που προβλέπει απελευθέρωση των απολύσεων εκπαιδευτικών σε ιδιωτικά σχολεία, που ψηφίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό κανονικά θα αποδείκνυε ότι οι συριζαίοι είναι γελοίοι και ότι δεν διάβασαν αυτό που ψήφισαν, όπως στο παρελθόν έκαναν τόσοι και τόσοι.
Όμως, η περίπτωση των συριζαίων είναι ακόμα χειρότερη, αφού αυτή ήταν μία από τις ελάχιστες διατάξεις του νομοσχεδίου, που ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό και ιδιαίτερα στην ΚΟ του Σύριζα.
Πρόκειται για την διάταξη που είχε προκαλέσει την διαφοροποίηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία είχε σπεύσει να δηλώσει ότι το «Παρών» που ψήφισε αφορά μόνο την συγκεκριμένη διάταξη, σε μνήμη του αδερφού της, και δεν συνιστά αμφισβήτηση της συγκυβερνήσεως και του αριστερού μνημονίου. Επί της διαφοροποιήσεως αυτής είχε ενημερωθεί η ΚΟ του Σύριζα και ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά.
Αφού, λοιπόν, ήξεραν την συγκεκριμένη τροπολογία και την ψήφισαν με χέρια και με πόδια, προς τι η σημερινή τροπολογία; Πολύ απλά, οι άνθρωποι δεν είναι απλώς ανίκανοι και εκτελεστές εντολών από ξένα κέντρα λήψεως αποφάσεων. Είναι στυγνοί και αναίσχυντοι πολιτικάντηδες, άξιοι κληρονόμοι της μνημονιακής παρακαταθήκης της ΝΔ και του ΠαΣοΚ.