Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Αρμαγεδδώνας για τους συνταξιούχους το νέο αριστερό μνημόνιο



Αρμαγεδδώνας για τους συνταξιούχους το νέο αριστερό μνημόνιο
Μόνο οι συνταξιούχοι ηλικίας 101 ετών και βάλε, δηλαδή αυτοί που θα μπορέσουν να επιβιώσουν 34 ακόμη χρόνια μετά το όριο των 67 χρόνων της πλήρους συντάξεως, θα μπορούν να κάνουν απόσβεση των ασφαλιστικών τους εισφορών.

Σύμφωνα με την συστημική εφημερίδα "Καθημερινή" ο νέος τρόπος υπολογισμού των συντάξεων μετά την ψήφιση του 4ου μνημονίου υποχρεώνει τους συνταξιούχους να πληρώσουν περίπου 6,1 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή το 40 % των μέτρων της εξαετίας 2015-2021!
Η μείωση των εισοδημάτων των συνταξιούχων έχει συντελεστεί καθαρά με συστηματική εξαπάτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ σε βάθος χρόνου. Για παράδειγμα ενώ ο Κατρούγκαλος το 2016 υποσχόταν καμία μείωση των συντάξεων, τελικά ο κάθε συνταξιούχος μπορεί να χάσει έως και το 18% των αποδοχών του ή σε ορισμένες περιπτώσεις έως και δυο ολόκληρες συντάξεις.
Η αμοιβαιότητα είναι μια σχέση αυξημένης εμπιστοσύνης για συνεργασία μεταξύ δύο πλευρών η οποία έχει τα θεμέλια της στην ανεμπόδιστη επικοινωνία, την πλήρη αλληλοκατανόηση και τον αμοιβαίο σεβασμό. Σε αυτή την περίπτωση το φορομπηχτικό παρακράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με προαλειφόμενους συνεχιστές του την Νέα Δημοκρατία του 30% των στημένων δημοσκοπήσεων δεν αναγνωρίζει την συμβολή όλων αυτών των εργαζόμενων που δούλεψαν μια ζωή για να μπορούν να έχουν αξιοπρεπή διαβίωση στην τρίτη τους ηλικία.
Και η έννοια της ανταποδοτικότητας διέπει τον βαθμό της ομοιότητας των αξιών που ανταλλάσσονται μεταξύ δύο πλευρών. Σε αυτή την περίπτωση το φορομπηχτικό παρακράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίρνει ληστρικά μέρος των κεκτημένων αμοιβών τους έτσι ώστε να μην μπορούν να επιβιώσουν πια στην ίδια την Πατρίδα τους και τα δίνει στους ξένους τοκογλύφους.
Το κλεπτοκρατικό τόξο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ προτάσσει την απάτη των "αντίμετρων" για να κατευνάσει την κοινή γνώμη. Μα κατ αρχήν αν όλη αυτή η προσπάθεια των τριών πρώτων αλλά και του πρόσφατου 4ου μνημονίου δεν αποσκοπούσε στην φτωχοποίηση των Ελλήνων, τότε γιατί να αρχίσει να διεκπεραιώνεται από το παρακράτος των αριστερο-νεοφιλελεύθερων κοσμοπολίτων κομμουνιστών του Τσίπρα και του Μητσοτάκη;
Προς απόδειξη δεν έχουμε παρά να συγκρίνουμε τα μέτρα που είναι μείωση συντάξεων και κοινωνικών επιδομάτων και την λεγόμενη "αντιστάθμιση" τους με "κοινωνική προστασία", "επενδύσεις", "απασχόληση" και "υγειονομική περίθαλψη". Δηλαδή τα "αντίμετρα" των απατεώνων του ΣΥΡΙΖΑ είναι αερολογίες μεγίστου βαθμού ενώ τα "μέτρα" είναι χειροπιαστές αποκοπές κεκτημένων εισοδημάτων.
Συμπερασματικά είναι σίγουρο ότι εάν διατηρηθεί το σημερινό φορομπηχτικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ στην εξουσία σύντομα θα επέλθει και 5ο και 6ο μνημόνιο για να συμβάλλει στην ολοκληρωτική εξαθλίωση των Ελλήνων.
Η καθημερινή ενίσχυση των ποσοστών του Λαϊκού Σύνδεσμου Χρυσή Αυγή είναι καθαρή απόδειξη της θέλησης των Ελλήνων για επιβίωση και αντίσταση στην λαίλαπα των μνημονίων.