Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Έβγαλε ανακοίνωση το ΚΚΕ για να «καταδικάσει» τους τοπικούς άρχοντες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής: Οι προδότες του Μικρασιατικού και Ποντιακού Ελληνισμού να μην μιλάνε!



 
Έβγαλε ανακοίνωση το ΚΚΕ για να «καταδικάσει» τους τοπικούς άρχοντες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής: Οι προδότες του Μικρασιατικού και Ποντιακού Ελληνισμού να μην μιλάνε!
Ανακοίνωση τόλμησε να βγάλει το ΚΚΕ για να στηλιτεύσει την παρουσία των τοπικών αρχόντων, αντιδημάρχων του Δήμου Αχαρνών, Πολύκαρπου Παπαδόπουλου και του παλαίμαχου πρωταθλητή της Ελευθέρας Πάλης Στάθη Τοπαλίδη, στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής προς τιμή και μνήμη των 353.000 θυμάτων της τουρκικής θηριωδίας, της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Δεν έχει σημασία το τι αναγράφουν στην ανακοίνωσή τους. Τα γνωστά περί «απομόνωσης των φασιστών της Χρυσής Αυγής» λένε, που παπαγαλίζουν από το 2012, αντί να μας ευχαριστούν που τους αναγκάσαμε να πουν κάτι καινούργιο για πρώτη φορά μετά το 1917.
Ύστερα από τα στοιχεία που παρέθεσε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στην ομιλία του, απαιτείται πραγματικό θράσος το να μιλάνε οι κομμουνιστές για μία θλιβερή επέτειο για την οποία είναι άμεσα συνένοχοι.

Να θυμίσουμε ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής παρουσίασε ατράνταχτα δεδομένα για τα εξής ιστορικά γεγονότα, που είναι αναμφισβήτητα και οι κομμουνιστές προσπαθούν να τα διαγράψουν από την διδακτέα ύλη στα σχολεία, οδηγώντας τα στην λήθη.
Α) Οι σοβιετικοί του Λένιν ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την Γενοκτονία των Ποντίων αδερφών μας, αφού είχαν υπογράψει το τουρκοσοβιετικό σύμφωνο, παρέχοντας τα όπλα με τα οποία ο Κεμάλ έσφαξε τους Πόντιους.
Β) Το ΚΚΕ μοίραζε εκείνη την εποχή προκηρύξεις στο μέτωπο, καλώντας τους στρατιώτες να λιποτακτήσουν, ενώ δεκατρία χρόνια μετά ο «Ριζοσπάστης» έγραφε ότι «όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε».
Γ) Οι σοβιετικοί επί του «πατερούλη» Στάλιν συνέχισαν την Γενοκτονία των Ποντίων. Επί του ζητήματος, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής παρουσίασε συγκλονιστικά στοιχεία στην ομιλία του. Επιπλέον μας θύμισε ότι ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μαΐλης, απαντώντας σε ερώτηση του Συναγωνιστή Κασιδιάρη είχε δηλώσει ότι ο Στάλιν καλώς τους έσφαξε γιατί ήταν «συνεργάτες των ναζί». Και για όσους κάνουν ότι δεν θυμούνται, τους παραθέτουμε και σχετικό ηχητικό:

Φαίνεται ότι ο κομμουνισμός αποτελεί τροχοπέδη ακόμα και στην ύπαρξη της στοιχειώδους αξιοπρέπειας, αλλιώς το κόμμα της προδοσίας θα επέλεγε την σιωπή σε τέτοιες ημέρες.