Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Να ποιοι είναι οι κατήγοροί μας: Ανθελληνικό παραλήρημα κατά των Μακεδονομάχων από τον Κωστόπουλο της ομάδας των “Ιών” 
Να ποιοι είναι οι κατήγοροί μας: Ανθελληνικό παραλήρημα κατά των Μακεδονομάχων από τον Κωστόπουλο της ομάδας των “Ιών”
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εδώ και δεκαετίες ευρίσκεται στο στόχαστρο των γνωστών κομμουνιστών, οι οποίοι συναποτελούσαν στο παρελθόν την γνωστή ομάδα του “ιού της Ελευθεροτυπίας”. Από την δεκαετία του 1990 ακόμη ήθελαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου και έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική σκευωρία που στήθηκε ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με μάρτυρα κατηγορίας τον γνωστό Ψαρρά της ομάδος, ο οποίος μάλιστα κατέθεσε ένα δήθεν καταστατικό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Άρειο Πάγο, το οποίο θεωρήθηκε και αυτό βασικό στοιχείο της ενοχής μας με αποτέλεσμα να διαταχθεί η προφυλάκιση της ηγεσίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ χωρίς άρση της βουλευτικής της ασυλίας.

Σήμερα η εφημερίδα “Ελευθεροτυπία” δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και η ομάδα του “ιού”. Υπάρχουν όμως τα μέλη της ομάδος, τα οποία έχουν αναλάβει την κατασυκοφάντηση του κινήματός μας, μέσα από τις σελίδες της “Εφημερίδας των Συντακτών”.
Μίας εφημερίδος, η οποία εμφανίζεται ως… ανεξάρτητη, αλλά εάν την φυλλομετρήσει κανείς βλέπει ολοσέλιδες έγχρωμες διαφημίσεις εταιρειών κρατικών, αλλά και εταιρειών οι οποίες ανήκουν στους ολιγάρχες της διαπλοκής που διαφεντεύουν τον τόπο. 
Τόσο μέσα από τις σελίδες του “ιού” της πάλαι ποτέ “Ελευθεροτυπίας”, όσο και μέσα από τις σελίδες της “Εφημερίδας των Συντακτών”, δεν παραλείπουν να λασπολογούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά και να επιτίθενται σε οτιδήποτε εθνικό και πατριωτικό. Στο παρόν κείμενο θα αναφερθούμε σε ένα κείμενο του Τάσου Κωστόπουλου, με το οποίο καθυβρίζεται η Ιερή Μνήμη των Μακεδονομάχων. Των υπέροχων εκείνων Ελλήνων, που έχυσαν το αίμα τους για να παραμείνει η Μακεδονία Ελληνική.
Αυτό το βλέπουν αλήθεια όλοι αυτοί οι ψευτοπατριώτες, οι οποίοι χέρι-χέρι με τους εθνομηδενιστές κτυπούν με κάθε βρωμικό και ύπουλο τρόπο το Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών; Ασφαλώς και το βλέπουν, αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι επαγγελματίες “εθνικόφρονες” να συνοδοιπορούν με αυτούς που καθυβρίζουν την Ελληνική Ιστορία και τους υπέροχους Ήρωες του Έθνους μας, που υπήρξαν οι Μακεδονομάχοι. 
Έτσι λοιπόν, στην “Εφημερίδα των Συντακτών” του Σαββατοκύριακου 13, 14 Μαΐου 2017 και στη μόνιμη στήλη “Το φάντασμα της ιστορίας” σε 4 ολόκληρες σελίδες ο Τάσος Κωστόπουλος, ο υβριστής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθυβρίζει τους Μακεδονομάχους και ούτε λίγο, ούτε πολύ γράφει ότι οι αιμοβόροι Βούλγαροι κομιτατζήδες που σφαγίαζαν τον Ελληνισμό ήταν “επαναστατημένοι ντόπιοι χριστιανοί” και οι Μακεδονομάχοι μας τίποτε άλλο από επικουρία των στρατευμάτων του Σουλτάνου και παραστρατιωτικοί οι οποίοι αγωνίστηκαν για την καθυπόταξη των εξεγερμένων κολίγων! Όπου κολίγοι γι' αυτούς ήταν οι Βούλγαροι κομιτατζήδες. Σας παραθέτουμε αυτούσια κάποια αποσπάσματα του άρθρου αυτού του καθόλα υβριστικού για την Ελληνική ιστορία και τους μακεδονομάχους για να αντιληφθείτε ποιοι είναι οι κατ’ επάγγελμα συκοφάντες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΤΑΣΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: 
“Από την άποψη της εθνικής κατήχησης, θα ήταν, γαρ, μάλλον αντιπαραγωγικό να εξηγήσεις στα ελληνόπουλα (αλλά και στους ενήλικους συμπατριώτες μας) πως ο αγώνας στον Βάλτο έληξε νικηφόρα όταν (και επειδή) οι ημέτεροι «ιππότες του σταυρού» έδρασαν ως άτακτη επικουρία των στρατευμάτων του σουλτάνου, ξεκαθαρίζοντας την περιοχή από τους επαναστατημένους ντόπιους χριστιανούς.”
“Ο χαρακτήρας του Μακεδονικού Αγώνα ως πολύμορφης σύμπραξης οθωμανικού κράτους, μουσουλμάνων μπέηδων και Ελλήνων παραστρατιωτικών για την καταστολή του επαναστατικού κινήματος των σλαβόφωνων αγροτών της Μακεδονίας αποτελεί μέχρι τις μέρες μας ένα από τα μεγαλύτερα ταμπού της εγχώριας ιστοριογραφίας.”
“Οι μακεδονομάχοι πάλεψαν έτσι στην πράξη για την καθυπόταξη των εξεγερμένων κολίγων, με τα ανάλογα -φυσικά- τυχερά.”
“Θα χρειαστεί έτσι να περιμένουμε την εθνικιστική υστερία του 1992 και τη συνακόλουθη ανακλαστική είσοδο στο προσκήνιο μιας νέας γενιάς ιστορικών που δεν αυτολογοκρίνονται, για να αρχίσει να τοποθετείται η ελληνοτουρκική αυτή σύμπραξη στις πραγματικές της διαστάσεις.”
Η νέα γενιά των… “ιστορικών” 
Η νέα γενιά των “ιστορικών” λοιπόν είναι εδώ και δεν αυτολογοκρίνεται και ασύδοτη καθυβρίζει τα ιερά και τα όσια του Έθνους. Όσο για την σύμπραξη των Μακεδονομάχων με τους Τούρκους θα θυμίσουμε ότι ήταν τον Οκτώβριο του 1904 όταν ο πλέον  υπέροχος ήρωας του Έθνους μας του 20ου αιώνα, ο Παύλος Μελάς ευρίσκετο στο χωριό Στάτιστα της Μακεδονίας. Όμως, ο Βούλγαρος κομιτατζής Μήτρος Βλάχος ειδοποίησε τις τουρκικές αρχές και ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ 150 Τούρκων στρατιωτών και του σώματος του Παύλου Μελά. Σε αυτήν την μάχη ο Παύλος Μελάς έχυσε το αίμα του για την Μακεδονία και άφησε την τελευταία του πνοή, κτυπημένος από τουρκική σφαίρα.
“Υ”