Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Στην Γερμανία αριστεροί διαφήμιζαν μεγαλειώδη συγκέντρωση μουσουλμάνων που θα κατήγγειλαν το «φανατικό ισλάμ» - Τελικά εμφανίστηκαν 20 μουσουλμάνοι (και 280 «αλληλέγγυοι»)



 
Στην Γερμανία αριστεροί διαφήμιζαν μεγαλειώδη συγκέντρωση μουσουλμάνων που θα κατήγγειλαν το «φανατικό ισλάμ» - Τελικά εμφανίστηκαν 20 μουσουλμάνοι (και 280 «αλληλέγγυοι»)
Τα αριστερά μέσα προσπαθούσαν συνεχώς να διαφημίσουν μια προγραμματισμένη πορεία που υποτίθεται ότι θα αποδείκνυε στον κόσμο ότι οι περισσότεροι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη καταδικάζουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Η Κολωνία επιλέχθηκε για τον συμβολισμό της επειδή ήταν το σκηνικό των μαζικών βιασμών και σεξουαλικών επιθέσεων από μουσουλμάνους μετανάστες την παραμονή του Νέου Έτους.

Άρχισαν να προβάλλουν το γεγονός αυτό, υποστηρίζοντας ότι 10.000 μουσουλμάνοι θα εμφανιστούν για να καταδικάσουν τον ριζοσπαστικό ισλαμικό τρόμο.
Η συμμετοχή ούτε κατά διάνοια δεν πλησίασε αυτόν τον αριθμό. Οι εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς της Κολωνίας είχαν πολύ περισσότερη μουσουλμανική συμμετοχή απ’ ό, τι αυτή η φερόμενη αντιτρομοκρατική πορεία.

Η «συγκέντρωση διαμαρτυρίας»
Και αυτό μας δείχνει το αληθινό πρόσωπο εκείνων των ειρηνικών μουσουλμάνων – «που είναι τόσο παρεξηγημένοι και δεν φταίνε για τίποτα» – ότι είναι προφανώς πολύ χαρούμενοι ή παντελώς αδιάφοροι στο να βλέπουν τους «άπιστους» Λευκούς της Ευρώπης να ανατινάσσονται.
Επιπλέον, αυτή η εκδήλωση ήταν μια πρώτης τάξεως προσπάθεια των αριστερών να πολεμήσουν ένα «ναζιστικό» τρόπο σκέψης. Πολλοί εθνικιστές, πατριώτες και λογικά σκεπτόμενοι άνθρωποι έχουν παρατηρήσει ότι οι μουσουλμάνοι δεν βγαίνουν στους δρόμους για να διαδηλώσουν ενάντια στην ισλαμική τρομοκρατία και να δείξουν ότι είναι τρομοκρατημένοι από αυτά που γίνονται στο όνομα της θρησκείας τους, που υποτίθεται είναι «θρησκεία της ειρήνης».
Οι αριστεροί είναι αναγκασμένοι να βγαίνουν συνεχώς μπροστά και να υπερασπίζονται τους μουσουλμάνους, επειδή η σιωπή των μουσουλμάνων είναι ανατριχιαστικά εκκωφαντική κάθε φορά που υπάρχει τρομοκρατική επίθεση.
Οι μουσουλμάνοι τα πάνε χάλια στις δημόσιες σχέσεις και ούτε καν προσπαθούν, με αποτέλεσμα να πρέπει να τρέχει η Αριστερά για αυτούς για να μαζέψει τα αμάζευτα...
Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net