Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ελένη Ζαρούλια προς συριζαίους: Υφαρπάξατε την ψήφο των Ελλήνων με ψέμματα! Σκοπός σας ο αφελληνισμός της χώρας - BINTEO



 
Η συναγωνίστρια και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια στα πλαίσια των επίκαιρων ερωτήσεων τοποθετήθηκε για την αποφυγή του αρμόδιου να απαντήσει για ακόμη μια φορά στο μείζον εθνικό θέμα του χάρτη της Παγκόσμιας Τράπεζας που “χαρίζει” το Αιγαίο στην Τουρκία.

«Τίθεται το ερώτημα εάν η Κυβέρνηση του Σύριζα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων ή μόνο των Ελλήνων που την ψήφισαν, εάν είναι δημοκρατική ή των ξένων εντολοδόχων. Διότι δεν είναι δυνατόν να θέτουμε ερωτήματα και να μην έρχονται να απαντήσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε απευθυνόμενη προς την κυβέρνηση λέγοντας πως η συνταγματική τάξη ορίζει ότι οι Υπουργοί σας είναι υποχρεωμένοι να έρχονται να απαντούν στα κοινοβουλευτικά κόμματα. Ένα από αυτά τα κοινοβουλευτικά κόμματα, είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει, είναι και η Χρυσή Αυγή, την οποία πρέπει να μεταχειρίζεστε ίσα, όπως τα άλλα κόμματα.
Κλείνοντας κατήγγειλε τον Σύριζα πως με ψέμματα υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού, ενώ τόνισε πως σκοπός τους είναι ο αφελληνισμός της χώρας και ο εκμαυλισμός των νέων Ελλήνων. Ο ελληνικός λαός στις επόμενες εκλογές να μην ψηφίσει τους υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να ψηφίσει ένα κόμμα το οποίο θα κόπτεται για τα δικαιώματα των Ελλήνων, την Χρυσή Αυγή, ανέφερε μεταξύ άλλων.