Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Σύμβουλος του νεοφιλελεύθερου Κυριάκου: Δεχόμαστε να γίνουμε μαριονέτες του ΔΝΤ!



 
Σύμβουλος του νεοφιλελεύθερου Κυριάκου: Δεχόμαστε να γίνουμε μαριονέτες του ΔΝΤ!
Όταν κάποιοι θέλουν να αναδειχθούν ως «βασιλικότεροι του βασιλέως», υπάρχουν στιγμές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον «βασιλέα», καθώς με τον υπερβάλλοντα ζήλο τους αποκαλύπτουν πράγματα που ο «υψηλότατος» προσπαθεί να κρύψει.
Το λέμε αυτό γιατί μόλις λίγα 24ωρα μετά την διαρροή αξιωματούχου του ΔΝΤ ότι θέλει στην Ελλάδα έναν πρωθυπουργό-μαριονέτα, έναν «Έλληνα Μακρόν, ώστε το Ταμείο να μπει αμέσως στο ελληνικό πρόγραμμα», ο Θοδωρής Πελαγίδης, άτυπος σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, έσπευσε να εκθέσει τον πρόεδρο της Ν.Δ.

Τι είπε; «Ναι υπάρχει ο “Έλληνας Μακρόν”, κύριοι πιστωτές του ΔΝΤ, αφήστε τη δικαιολογία αυτή. Υπάρχει, κύριε Μοσκοβισί, και φοράει και γραβάτα», «φωτογραφίζοντας» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος «έκανε την πάπια» στην προκλητική αυτή αναφορά του ΔΝΤ.
Ο «αυλικός», όμως, του «βασιλιά» της «μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης» φρόντισε να βγάλει προς τα έξω και την κρυφή επιθυμία του ίδιου του Μητσοτάκη, δείχνοντας έτσι την σαφή πρόθεσή του να παραστήσει ευχαρίστως το ανδρείκελο, μέσω του οποίου η αποικιοποίηση της Χώρας και η φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού από τους διεθνείς τοκογλύφους θα προχωρήσει ακόμη περισσότερο και σε πολύ πιο σκληρούς και δυσβάσταχτους ρυθμούς.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ