Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Στο πλευρό των τουρκοπρακτόρων οι επαγγελματίες “αντιφασίστες” αντιδρούν στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη


Στο πλευρό των τουρκοπρακτόρων οι επαγγελματίες “αντιφασίστες” αντιδρούν στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη
Αύριο, ως γνωστόν, οι Συναγωνιστές Λαγός και Καρακώστας θα βρεθούν στην Ξάνθη προκειμένου να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό για τις νικηφόρες παρεμβάσεις εντός και εκτός Βουλής της Χρυσής Αυγής ενάντια στις ανθελληνικές μεθοδεύσεις του τουρκικού προξενείου στην Θράκη.

Σε αυτή την ενημέρωση αντιτίθενται προφανώς οι τούρκοι και βάλανε τα σκυλιά τους, δηλαδή τους εν Ελλάδι αριστερούς, να διοργανώσουν αντισυγκέντρωση για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να επιτρέψουν στους κουκουλοφόρους να κολλήσουν «επαναστατικά ένσημα».
Ένα εξαιρετικά εύστοχο σχόλιο για την ψυχοπαθολογία όλων αυτών δημοσιεύει το έγκριτο ιστολόγιο tourkikanea, το οποίο και αναδημοσιεύουμε: «Είσαι στην Θράκη όπου πρώτη δύναμη σε Ροδόπη και Ξάνθη βγήκε το φασιστικό DEB και σε ενοχλεί η Χρυσή Αυγή… Είσαι στην Θράκη με τους εκατοντάδες ανθρώπους να πληρώνονται από την Τουρκία λειτουργώντας έτσι ως πράκτορες της και σε ενοχλεί η Χρυσή Αυγή…Είσαι στην Θράκη την οποία πριν λίγες μέρες επισκέφτηκε Τούρκος υπουργός που έχει δηλώσει πως η ελληνική Θράκη "είναι το κομμένο μέλος της Τουρκίας" και σε ενοχλεί η Χρυσή Αυγή…Βλακεία ανεκτίμητη…»
Και η μετάφραση της αναγγελίας των αντισυγκεντρώσεων από την ίδια σελίδα, όπως μεταφράστηκε από τούρκικη σελίδα: «Η ΛΑΕ οργανώνει διαδήλωση κατά του ρατσισμού στην Ξάνθη. Η αντιρατσιστική διαδήλωση θα γίνει στο κέντρο της Ξάνθης το Σάββατο 24 Ιουνίου. Στην ανακοίνωση της ΛΑΕ ζητείται να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη. Στην ανακοίνωση του κόμματος κατηγορούνται με σκληρό τρόπο οι πολιτικές και οι δράσεις της Χρυσής Αυγής και αναφέρεται πως θα γίνει πορεία ενάντια στον ρατσισμό, τον φασισμό, τα μνημόνια, τις πολιτικές λιτότητας και τα αντιλαϊκά μέτρα. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η ΛΑΕ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ενάντια στον ρατσισμό και τον φασισμό της Χρυσής Αυγής και καλούνται φορείς, συνδικάτα και σύλλογοι να στηρίξουν την διαδήλωση. Στην ανακοίνωση της ΛΑΕ αναφέρεται πως αυτόν τον αγώνα θα τον δώσουν μαζί με το ΚΚΕ, το ΚΚΕ-ΜΛ, την ΚΕΕΡΦΑ και τις άλλες προοδευτικές και αριστερές δυνάμεις».
Μάταιος για ακόμα μια φορά ο κόπος των ανύπαρκτων γραφικών αριστερών γκρουπούσκουλων. Οι Έλληνες Εθνικιστές θα στείλουν για ακόμη μια φορά ηχηρό μήνυμα πως οι τούρκοι πράκτορες και τα εγχώρια τσιράκια τους είναι ανεπιθύμητοι στην Θράκη!