Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μάχη της Σημαίας στην Λάρισα - Φωτορεπορτάζ



 

Οι Τοπικές Οργανώσεις Μαγνησίας, Τρικάλων και Φαρσάλων σε μία σεμνή τελετή απέτισαν φόρο Τιμής στο Μνημείο Πεσόντων Ελλήνων Αξιωματικών και Οπλιτών κατά την Μάχη της Σημαίας στο ομώνυμο Μνημείο της Σημαίας στο Μεζούρλο Λάρισας.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Φαρσάλων Νικόλαος Καραμητράκης. Στην άγνωστη αυτή πλευρά της Νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας, στο ιστορικό πλαίσιο της εποχής του Εθνικού Διχασμού και στην Θυσία του 1/38 Ευζωνικού Τάγματος υπέρ του Ιερότερου Συμβόλου των Ελλήνων, της Ελληνικής Σημαίας αναφέρθηκε η Συναγωνίστρια Μαρία Μπίλλη.


Στη συνέχεια της λιτής εκδήλωσης o Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, παίρνοντας το λόγο αντιπαρέβαλε την Θυσία των Ελλήνων Στρατιωτών τότε, με το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας στις μέρες μας από τους απάτριδες οπαδούς της Αριστεράς οι οποίοι ατιμώρητοι και σε κάθε ευκαιρία επιδίδονται σε αντίστοιχες ενέργειες προκαλώντας το κοινό αίσθημα του Ελληνικού Λαού.
«Ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής αποτελούν το τελευταίο προπύργιο του Ελληνισμού που αντιστέκεται σθεναρά στα ανθελληνικά σχέδια των εθνοκτόνων, ενδοτικών κυβερνήσεων του συνόλου των αστικών κομμάτων από την Μεταπολίτευση έως τώρα» ανέφερε μεταξύ άλλων. Η εκδήλωση έληξε με κατάθεση Στεφάνου στο Μνημείο της Σημαίας και τον Εθνικό Ύμνο.