Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Δικαίωση της Χρυσής Αυγής: Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες Λαγού για τις μυστικές συνομιλίες Καμμένου με ισοβίτηΔικαίωση της Χρυσής Αυγής: Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες Λαγού για τις μυστικές συνομιλίες Καμμένου με ισοβίτη
Στις 6 Ιουνίου ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός ξεσκέπασε από το βήμα της Βουλής το κύκλωμα προστασίας των τρομοκρατών στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα, καθώς και τις παράνομες και αντισυνταγματικές παρεμβάσεις του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου στην Δικαιοσύνη, μέσω πιέσεων σε ισοβίτη.

Ο Συναγωνιστής πρώτος είχε αποκαλύψει τις συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον καταδικασμένο για υπόθεση ναρκωτικών Ευθύμη Γιαννουσάκη, καθώς και την νυχτερινή κατάθεση (!) σε εισαγγελέα με σκοπό την εμπλοκή στην υπόθεση γνωστού επιχειρηματία.
Το θέμα μετά την δημοσιοποίηση από την εφημερίδα "Καρφί" και την λογοκλοπή από την Νέα Δημοκρατία παίρνει πια τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς εισαγγελέας ψάχνει την βασιμότητα αυτών των καταγγελιών, στο πλαίσιο έρευνας από την Εισαγγελία Εφετών Πειραιά, ώστε αν εντοπιστούν ποινικές ευθύνες να αποδοθούν.
Θυμίζουμε ότι ο ισοβίτης είχε καταγγείλει ότι δέχθηκε πιέσεις προκειμένου να εμπλέξει στην υπόθεση γνωστό εφοπλιστή. Πληροφορίες αναφέρουν πως η σχετική δικογραφία αναμένεται να αποσταλεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθεί να "κερδίσει" από την υπόθεση, δίνοντας παντού συνεντεύξεις και μιλώντας για παράνομες παρεμβάσεις εν ενεργεία υπουργού στην Δικαιοσύνη και για παραδικαστικό.
Το ηχητικό Σαμαρά το έχεις ακούσει Γεωργιάδη; Οι παρεμβάσεις Αθανασίου στους δικαστικούς δεν είναι παράνομες και αντισυνταγματικές;
Φωνάζει ο κλέφτης...