Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Χρήστος Παππάς: Λέμε υπερήφανο ΟΧΙ σ’ εσάς - Ο Λαός θα νικήσει! ΒΙΝΤΕΟ



Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια κατά την διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης της τροποποίησης του κανονισμού της Βουλής.
Προτού αναφερθεί στην ουσία των προτεινόμενων ρυθμίσεων, κατήγγειλε την σιωπή όλων των κομμάτων σχετικά με την δολοφονική επίθεση στον Ασπρόπυργο των συμμοριτών της Αριστεράς, των ομοϊδεατών παρακρατικών προστατευόμενων του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνέχεια, ανεφέρθη στις συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς για την ενημέρωση σχετικά με το Eurogroup και απεκάλυψε το σημείο της λεγομένης συμφωνίας, όπου δένει χειροπόδαρα την Ελλάδα καθιστώντας την μπανανία έως τουλάχιστον το 2060 και την υποχρέωση της να καταβάλλει το 15% του ΑΕΠ στους τοκογλύφους δανειστές.
Στην συνέχεια, κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις για την αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία του Βαρδάρη», οι οποίες μεθοδεύσεις έχουν την απόλυτη συναίνεση της ΝΔ.
Oμοίως κατήγγειλε την απάθεια και προδοτική στάση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου Πρωθυπουργού που αφέθη ελεύθερος να προκαλεί με τις δηλώσεις του και να επισκέπτεται την ελληνική μας Θράκη, υποδεχόμενος από τους τουρκόφρονες ως πρωθυπουργός της μητέρας Πατρίδος.
Για να καταλήξει ο κ. Παππάς και να πει πως όποιος Έλληνας μουσουλμάνος πολίτης αισθάνεται τούρκος, είτε στην Θράκη είτε εντός του κοινοβουλίου, να πάει στην Τουρκία. Κατέληξε, δε, στην τοποθέτησή μας απέναντι στις μεθοδεύσεις του Προεδρείου σε συνεργασία με τις υπόλοιπες δυνάμεις του αντιδημοκρατικού τόξου, μεθοδεύσεις οι οποίες γίνονται μόνο και μόνο για να πληγεί πολιτικά εντός του κοινοβουλίου, η Χρυσή Αυγή κατέχοντας την τρίτη πολιτικά και κοινοβουλευτικά δύναμη.
Διαβεβαίωσε, δε, ότι με τίποτα δεν θα πλήξουν την ανερχόμενη δύναμη του Εθνικιστικού Κινήματος, διότι η Χρυσή Αυγή δεν θα αργήσει να κατακτήσει την δεύτερη θέση στις πολιτικές δυνάμεις του Τόπου, θέση την οποία κατέχει ούτως ή άλλως στις καρδιές του Λαού.
Κατέληξε δε, λέγοντας «Σπέρνετε ανέμους και θα θερίσετε θύελλες. Ο Λαός θα νικήσει. Οι μέρες της ελευθερίας θα έρθουν. Θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Λέμε ένα υπερήφανο ΟΧΙ σ’ εσάς. ΟΧΙ και στον κανονισμό».