Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Σε φιάσκο εξελίσσεται η δίκη της Χρυσής Αυγής και ξεκίνησαν οι πιέσεις των σιωνιστών



 
Σε φιάσκο εξελίσσεται η δίκη της Χρυσής Αυγής και ξεκίνησαν οι πιέσεις των σιωνιστών
Γελάει ο κόσμος με την εξέλιξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, όπου οι μάρτυρες κατηγορίες παρελαύνουν και εξευτελίζονται με τελευταίους τους «διάσημους» Καμίνη και Αλιβιζάτο, οι οποίοι ο μεν ένας δήλωσε ότι «δεν έχει να καταθέσει πραγματικά περιστατικά, αλλά από τη στιγμή που είναι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προφανώς είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης», ενώ ο άλλος είπε ότι το έκρινε από το… βλέμμα.

Και ναι μεν μπορεί τα ΜΜΕ να κλείνουν τα μάτια εμπρός στον εξευτελισμό των μαρτύρων κατηγορίας και να προβάλλουν μία εντελώς διαφορετική εικόνα δημιουργημένη με κοπτοραπτική, διαστρέβλωση και αισχρά ψεύδη, αλλά τα αφεντικά τους οι σιωνιστές και οι τοκογλύφοι, που έχουν πραγματική εικόνα, αντιλαμβάνονται το επερχόμενο φιάσκο και αρχίζουν εκ νέου τις πιέσεις.
Διαβάζουμε, λοιπόν, στην «Αυγή» ότι «με τον επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, Νιλς Μούιζνιεκς, συναντήθηκαν σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής και η γγ Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Γιαννακάκη, στην έδρα του Συμβουλίου, στο Στρασβούργο».
Εκεί, ο γνωστός σιωνιστής και ανθέλληνας ζήτησε, όπως γράφει η «Αυγή», να… ενημερωθεί «για την πορεία της δίκης της Χρυσής Αυγής».
Βεβαίως, αυτό το «ενημερωθεί» γνωρίζουμε επακριβώς τι σημαίνει, το είπε άλλωστε και τις προάλλες ο Αθανασίου ότι οι σιωνιστές έδιναν εντολές για την πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα να φτάσει ο ίδιος να παίρνει τηλέφωνα τους εισαγγελείς και να παρεμβαίνει στην Δικαιοσύνη. Μάλιστα τις ευθείες παρεμβάσεις του τις είχε ονομάσει «ενημέρωση» σε συνέντευξή του.
Τέτοια «ενημέρωση» ζήτησε και ο Μούιζνιεκς με μεσάζοντα την γνωστή Γιαννακάκη.