Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην “Εγνατία Τηλεόραση”: Να μην πληρώσει ο Λαός το παράνομο χρέος - ΒΙΝΤΕΟ




Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην "Εγνατία τηλεόραση" από τον δημοσιογράφο Λ. Λαζάρου.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, αναφερόμενος στο ζήτημα του δημόσιου χρέους, τόνισε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής ότι αυτό είναι παράνομο.

Σημείωσε πως ακόμη και από το εισαγωγικό σημείωμα των Κοινοβουλευτικών ομάδων ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για την παραπομπή του Παπαντωνίου στην εξεταστική εξάγεται το συμπέρασμα πως το δημόσιο χρέος είναι επαχθές και ο Ελληνικός Λαός δεν πρέπει να το πληρώσει.
Προέβλεψε πως η μνημονιακή συγκυβέρνηση δεν θα κερδίσει καμία ελάφρυνση χρέους και θα υποχωρήσει για ακόμη μια φορά προς μια νέα εθνική ταπείνωση.
Η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα, την οποία θέλουν χρεοκοπημένη, και αυτό επιβεβαίωσε και ο καθηγητής Γεωλογίας του ΑΠΘ, Α. Φιλιππίδης που εκτίμησε τον ορυκτό πλούτο της χώρας στα 2,4 τρισ. ευρώ.
Συνένοχη είναι και η Νέα Δημοκρατία, η οποία δεν δεσμεύεται για μια διαφορετική πολιτική, αλλά θα εφαρμόσει τα εθνοκτόνα μέτρα.
Η Χρυσή Αυγή είναι μία Εθνική δύναμη Αντιπολίτευσης, η οποία με συνέπεια αγωνίζεται ενάντια στα Μνημόνια και το παράνομο χρέος.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκλεισε την παρέμβαση, λέγοντας "Να μην ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας, γιατί αυτό θα είναι Εθνική τραγωδία"!