Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Αποκαλύψεις Γιάννη Λαγού για παρεμβάσεις υπουργών στην Δικαιοσύνη: Αγχώθηκε ο Κοντονής-Έγινε καπνός ο Καμμένος! ΒΙΝΤΕΟ


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός κατά την συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής του στην βουλή αποκάλυψε τις παρεμβάσεις των υπουργών στο έργο της Δικαιοσύνης με τον Κοντονή να αγχώνεται εμφανώς και τον Καμμένο να αποχωρεί χωρίς να δώσει καμία απάντηση.
Ο Γιάννης Λαγός αρχικά σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή από τις 06 Ιουνίου έφερε το ζήτημα στην βουλή με ομιλία που έκανε ο ίδιος αποκαλύπτοντας τις περίεργες συναλλαγές του ισοβίτη με τον Καμμένο, αλλά τότε δεν είχε δώσει κανείς σημασία.
Μάλιστα τόνισε πως από τις 06 Ιουνίου η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Καμμένου για να μαθευτεί πως έγινε η επαφή με τον ισοβίτη με τον υπουργό. Ενώ συμπλήρωσε πως αυτό έγινε με την μεσολάβηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου δικαιοσύνης επιφορτισμένος με τα θέματα σωφρονιστικών καταστημάτων κάτι που αποδεικνύει την εμπλοκή του υπουργείου.

Εν συνεχεία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής παρουσίασε μία μηνυτήρια αναφορά του Γιαννουσάκη από τις 5 Απριλίου, η οποία δεν γνωρίζουμε εάν λέει αλήθεια ή ψέμματα και απευθυνόμενος στον Κοντονή του ζήτησε να απαντήσει στα γεγονότα που περιγράφονται«Γιατί η εισαγγελία δεν έχει επέμβει, γιατί το υπουργείο δικαιοσύνης δεν έχει επέμβει να δει εάν οι καταγγελίες είναι αληθείς ή ψευδείς»αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων.
Επιπλέον ο μηνυτής λέει ότι η εισαγγελέας που πήγε 23.30 την νύχτα να τον βρει και αρνήθηκε στην πύλη να δώσει τα στοιχεία της και όντως δεν υπάρχουν τα στοιχεία της. Όμως οι Καμμένος-Κοντονής ομολόγησαν οι ίδιοι ότι η συγκεκριμένη εισαγγελέας πήγε μέσα την νύχτα και έκατσε μέχρι τις 03.00 το πρωί.  Ο Κοντονής μπροστά στις αποκαλύψεις του συναγωνιστή Λαγού αγχώθηκε και προσπάθησε να αλλάξει την ροή της συζήτησης με την γνωστή τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα ενώ έκανε αναφορά ακόμα και στο Άουσβιτς!
Ο Γιάννης Λαγός συνέχισε λέγοντας πως η έρευνα για τις καταγγελίες ξεκίνησε μετά τις 06 Ιουνίου και αφού η Χρυσή Αυγή τα είχε αποκαλύψει από το βήμα της βουλής και ο υπουργός ήρθε να απαντήσει επειδή γράφτηκαν στις εφημερίδες. Ακολούθως σύμφωνα με την μήνυση του Γιαννουσάκη, η οποία δεν γνωρίζει εάν είναι αληθής, ρώτησε τον υπουργό Κοντονή για ποιο λόγο αναφέρεται το όνομά του και τον κάλεσε να απαντήσει και ζήτησε ξανά να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων.
«Γιατί η εισαγγελέας τηλεφώνησε στον υπουργό Κοντονή στις 3 η ώρα την νύχτα, μήπως επειδή δεν έσπασε ο ισοβίτης και δεν έδωσε την κατάθεση που ήθελαν;» αναρωτήθηκε. Τελειώνοντας απευθυνόμενος στον Καμμένο τον ρώτησε εάν γνωρίζει μια άλλη υπόθεση με κάποιον καταδικασμένο Μανώλη Χατζησάββα εάν είχε και με αυτόν κάποιες συνομιλίες.
Μπροστά στα λεγόμενα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής ο υπουργός Καμμένος εξήλθε της αιθούσης ενώ ο Κοντονής  φανερά αγχωμένος συνέχισε την ίδια ρητορική της λάσπης χωρίς να απαντάει στα κρίσιμα ερωτήματα που έθεσε ο Γιάννης Λαγός όπως καταγράφονται στην μηνυτήρια αναφορά του Γιαννουσάκη και εμπλέκουν τόσο τον ίδιο όσο και τον Καμμένο.