Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Kontra Channel: Μόνο με εθνική πολιτική ενάντια στα Μνημόνια μπορεί να σωθεί η Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ 

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel από τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη.
Αρχικά, αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν στο Μενίδι με τον θάνατο 10χρονου μαθητή από αδέσποτα πυρά, καταγγέλλοντας την απουσία του κράτους από την περιοχή.
Όπως τα Εξάρχεια έχουν μετατραπεί σε άβατο αντιεξουσιαστών, έτσι και το Μενίδι είναι πια ένα γκέτο εγκληματικότητας από τους ρομά.

Επανέλαβε την πάγια θέση του Λαϊκού Συνδέσμου ενάντια στα Μνημόνια, καθώς σήμερα οι βουλευτές μας καταψήφισαν για μια ακόμη φορά τα καταστροφικά προαπαιτούμενα.
Συνένοχη στην μνημονιακή καταστροφή της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία, η οποία έχει ψηφίσει μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το τρίτο Μνημόνιο και δεν επιδιώκει την διεξαγωγή εκλογών.
Η Ελλάδα, αν και είναι μια πλούσια χώρα, πεθαίνει και μόνο με μια εθνική πολιτική ενάντια στα Μνημόνια μπορεί να σωθεί.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επανέλαβε πως το δημόσιο χρέος είναι παράνομο και ότι τα μνημονιακά δεσμά της χώρας έχουν στόχο τον ορυκτό πλούτο που υπολογίζεται στα 2,4 τρισ. ευρώ.
Τέλος, κατήγγειλε την συνεχιζόμενη παράνομη φίμωση της Χρυσής Αυγής από τους νταβατζήδες της ενημέρωσης (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) και την αδράνεια του ΕΣΡ που δεν επιβάλλει την πολυφωνία και την νομιμότητα.