Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Προπαγανδίζουν την ατζέντα των “open borders” με μπύρες!



 















Όταν η πλύση εγκεφάλου των media, η μονότονη φωνή του πολιτικού κατεστημένου, η επέλαση των καλά χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ, η προπαγάνδα της βιομηχανίας του θεάματος, η κατήχηση των σχολείων οι καμπάνιες των γηπέδων και τα κηρύγματα των εκκλησιών, δεν αρκούν, επιστρατεύονται οι διαφημίσεις μεγάλων εμπορικών εταιριών για να μην μείνει κανείς από τις μάζες που δεν θα πειθαρχήσει στα παραγγέλματα της νέας τάξης.

Η μπίρα Heineken κυκλοφόρησε την διαφήμιση “Worlds Apart”, που περιέχει ένα ξεκάθαρο νεοταξικό πολιτικό μήνυμα.  Η καμπάνια της εταιρίας προωθεί «έναν κόσμο χωρίς σύνορα ή εμπόδια».
Όπως βλέπετε στην φωτογραφία επάνω, στα πράσινα κουτάκια της Heineken έχει προστεθεί ένα κείμενο που λέει, «Εις υγείαν ενός ανοιχτού κόσμου. Ενός κόσμου χωρίς σύνορα ή εμπόδια. Στην πεποίθηση ότι υπάρχουν περισσότερα που μας ενώνουν από όσα μας χωρίζουν. Για να βρείτε κοινό έδαφος τσουγκρίστε ένα μπουκάλι με το άτομο δίπλα σας. Επειδή ένας ξένος είναι απλώς ένας φίλος με τον οποίον απλώς δεν ήπιες μια κρύα Heineken ακόμα. Ανοίξτε τον κόσμο σας».
Παρόλο το συγκινητικό κειμενάκι, το διαφημιστικό που θα δείτε παρακάτω υποτίθεται προωθεί τον «διάλογο» μεταξύ ανθρώπων με αντίθετες γνώμες, για καλύτερη κατανόηση και «αλλαγή απόψεων» αλλά στην ουσία δείχνει ξεκάθαρα ότι το μήνυμα είναι μόνο προς μίαν κατεύθυνση. Αυτή της πολιτικά ορθής κατεστημένης άποψης...
Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net