Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Οι συκοφάντες της Χρυσής Αυγής είναι και οι δήμιοι του Ελληνικού Λαού - Το παράδειγμα του Ευκλείδη Τσακαλώτου


Οι συκοφάντες της Χρυσής Αυγής είναι και οι δήμιοι του Ελληνικού Λαού - Το παράδειγμα του Ευκλείδη Τσακαλώτου
Έχουμε πολλές φορές τονίσει πως η κατηγορία των ανθρώπων που συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή ταυτίζεται απόλυτα με όσους καταδυναστεύουν τον Ελληνικό Λαό και του πίνουν το αίμα. Είτε μιλάμε για πολιτικάντηδες, είτε μιλάμε για το οργανωμένο έγκλημα των παρακρατικών σε ναρκωτικά, πορνεία, εμπορία ανθρώπων και ούτω κάθεξής, είτε πάμε σε πιο «εκλεπτυσμένες» μορφές εγκλήματος όπως η υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, οι μίζες και άλλα, οι υβριστές της Χρυσής Αυγής είναι οι δήμιοι του Ελληνικού Λαού.

Δεν χρειάζεται να επανέλθουμε τονίζοντας ότι υβριστές της Χρυσής Αυγής είναι οι παρακρατικοί, οι πολιτικάντηδες, οι εργολάβοι καναλάρχες και οι κολαούζοι τους δημοσιογραφίσκοι. Αξίζει, όμως, να αναφερθούμε σε ένα και μόνο παράδειγμα, πρόσφατο, από την ομιλία Τσακαλώτου στην Βουλή χθες.
Χθες, λοιπόν, ο Τσακαλώτος σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσής του στο Eurogroup, είπε: «Οι μετανάστες είναι άνθρωποι. Και όταν σκοτώνεις μετανάστες δεν σημαίνει ότι δεν είσαι με την τρομοκρατία. Γιατί αυτό κάνει η Χρυσή Αυγή. Σκοτώνει μετανάστες που είναι άνθρωποι, και δεν μπορεί να λες ότι σκοτώνουν μόνο τον Φύσσα, όσο τραγικό και ήταν αυτό. Είναι μια βάρβαρη οργάνωση και ο κ. Μητσοτάκης στο Politico τους αθώωσε».
Καταρχάς, θα αποδώσουμε σε άγνοια το γεγονός ότι ο Τσακαλώτος κατηγορεί την Χρυσή Αυγή ότι «σκοτώνει μετανάστες». Δεν γνωρίζει και ελληνικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος, λογικό είναι να μην μπορεί να παρακολουθήσει την επικαιρότητα. Εμείς, σε αυτό το σημείο απλώς θα επαναλάβουμε αυτό που είπε ο Αρχηγός της Χρυσής: «Βγάλατε ήδη απόφαση. Τι τα θέλετε τα δικαστήρια; Καταργήστε τα!»
Όμως, ο ίδιος ο Τσακαλώτος, ως μνημονιακός υπουργός οικονομικών και νομοθέτης νέων φορομπηχτικών μέτρων, για πόσους θανάτους ευθύνεται; Πόσες αυτοκτονίες έχουν λάβει χώρα εξαιτίας των μέτρων που ψήφισε; Σίγουρα, στα προηγούμενα χρόνια είχαν αυτοκτονήσει πολλοί συνέλληνές μας από τις μνημονιακές πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Και τότε ο Σύριζα συνεχώς αναφερόταν σε αυτούς τους θανάτους. Τώρα που η ευθύνη είναι δική του, γιατί δεν αναφέρετε; Πόσους έχει σκοτώσει άραγε ο Τσακαλώτος, που κουνάει το δάκτυλο στην Χρυσή Αυγή;