Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Ο Μπογδάνος, ο Αλαφούζος και τα συντρόφια του Τσίπρα


Ο Μπογδάνος, ο Αλαφούζος και τα συντρόφια του Τσίπρα
Πολύ σκληρό πέσιμο στον άλλοτε αγαπημένο του Μπογδάνο έκανε ο Αλαφούζος, με αφορμή δήλωση του τελευταίου για τον Τσίπρα. Τι είπε, όμως, ο Μπογδάνος για τον Τσίπρα και τις σχέσεις του τελευταίου με την εγχώρια τρομοκρατία; "Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια". 


Αν κάνει λάθος σε ένα σημείο ο Μπογδάνος είναι που χρησιμοποιεί τη λέξη "πρώην". Οι "Πυρήνες της Φωτιάς" που χτύπησαν τον Παπαδήμο είναι νυν σύντροφοι του Τσίπρα και της συμμορίας Σύριζα, συνομιλητές του Λάμπρου, οι ίδιοι που έφαγαν τον Πανούση από υπουργό Προ-Πο.
Μη ξεχνάμε το τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ "Σύριζα και αριστερή τρομοκρατία": η καταδικασμένη σε 13 χρόνια κάθειρξη για τρομοκρατία ως συμμετέχουσα στους Πυρήνες της Φωτιάς Ηριάννα Βασιλειάδη-Λιναρδάκη πριν 2 μήνες ήταν συντονίστρια σε εκδήλωση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για τους πρόσφυγες!
Φυσικά στον Μπογδάνο απάντησε ο Τσίπρας, που δεν έχει τολμήσει να απαντήσει ποτέ στις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής για τον ομφάλιο λώρο που συνδέει την κοινοβουλευτική αριστερά με τους δολοφόνους τρομοκράτες. Απορίας άξιον είναι γιατί ο Αλαφούζος την έπεσε τόσο χοντρά στο πνευματικό του τέκνο και το καταδίκασε μετά βδελυγμίας.
Λέτε να υπάρχει έτοιμο "deal" στο παρασκήνιο και ο ΣΚΑΪ να αρχίσει λιβανιστήρι στα αριστερά ανδρείκελα του μνημονίου;