Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Μόνο η Χρυσή Αυγή θυμήθηκε τον Ηπειρώτη, Ήρωα της Κύπρου, Συνταγματάρχη Σταύρου Σωτήριο


Μόνο η Χρυσή Αυγή θυμήθηκε τον Ηπειρώτη, Ήρωα της Κύπρου, Συνταγματάρχη Σταύρου Σωτήριο
H Χρυσή Αυγή παρέστη στην τέλεση του μνημόσυνου υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Θυμάτων της Κύπρου 1974 και υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του ηρώα Συνταγματάρχη Σταύρου Σωτήριου στην Αγία Παρασκευή στους Γαβρισιούς Ιωαννίνων, την γενέτειρά του.
Για μία φορά ακόμη τα κόμματα της κλεπτοκρατίας και της ανομίας έλαμψαν δια της απουσίας τους πράγμα που δεν πέρασε απαρατήρητο από του συγγενείς του ηρωικού Συνταγματάρχη, οι οποίοι αφ ενός το σχολίασαν αρνητικά, αφ ετέρου έδωσαν τα εύσημα στον Λαϊκό Σύνδεσμο για την Παρουσία του.

Ο ήρωας Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού υπηρετούσε στον 1ο Λόχο του 361 Τάγματος Πεζικού, και ήταν επικεφαλής διμοιρίας στην Κύπρο στο στρατηγείο στο χωριό Δίκομο. Ξημερώματα της 14ης Αυγούστου του 1974, κατά τη δεύτερη τουρκική εισβολή του Αττίλα, η ομάδα δέχτηκε πυρά με κάθε τύπο όπλου από στεριά, θάλασσα και αέρα. Ακολουθώντας τις διαταγές των ανωτέρων τους επιχείρησαν να οπισθοχωρήσουν σε ασφαλή θύλακα. Από τη νύχτα όμως της επόμενης ημέρας κανείς δεν ξαναείδε τον Σταύρου με τους άντρες του.
Τα λείψανα του Έλληνα αγνοούμενου ταυτοποιήθηκαν με ειδική ανάλυση DNA εξετάζοντας ένα μικρό οστό που ανήκε στον Συνταγματάρχη. Μετά την Θεία λειτουργία στο χώρο του μνημείου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και η σεμνή τελετή έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.
Η Χρυσή Αυγή το μόνο εθνικιστικό και λαοφιλές κόμμα έχει πλέον ριζώσει στις καρδιές των ανθρώπων της επαρχίας του μόχθου και της καθημερινότητας και το διαπιστώνουμε κάθε στιγμή που βρισκόμαστε δίπλα τους.
Εμείς οι Εθνικιστές θεωρούμε καθήκον και χρέος μας να συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης ακολουθώντας τις προσταγές των προγόνων μας που με τον θυσία τους μας έδωσαν ιερό χώρο για να ζούμε ελεύθεροι.
Αποτίνουμε τον ελάχιστο φόρο Τιμής, ένα δάφνινο στεφάνι στον ήρωα μας Ηπειρώτη Συνταγματάρχη που θυσιάστηκε ηρωικά μαχόμενος για την ελευθερία και την ανεξαρτησία του Έθνους μας, όπως αξίζει σε όλους τους ατρόμητους ήρωες που θυσιάστηκαν για την Πατρίδα και έπεσαν υπέρ βωμών και εστιών.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!