Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Στο συνέδριο του κλεφτοΠασόκ: Αποθέωση για Τζέφρυ και Σημίτη! Παρακάλια Μητσοτάκη να μοιραστούν μαζί την “κουτάλα” της εξουσίας


Στο συνέδριο του κλεφτοΠασόκ: Αποθέωση για Τζέφρυ και Σημίτη! Παρακάλια Μητσοτάκη να μοιραστούν μαζί την “κουτάλα” της εξουσίας
Το συνέδριο του κλεφτοΠασόκ που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο... βραστό ΣΕΦ θα μπορούσε εύκολα και να χαρακτηριστεί ως το συνέδριο των τελευταίων λοβοτομημένων χαχόλων. Εκεί κάποιοι εναπομείναντες Πασόκοι με βεντάλιες στα χέρια επιχειρούν μάταια να νεκραναστήσουν το πολιτικό πτώμα του κλεφτοΠασόκ, της σοσιαλ(η)στικής παράταξης που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τα δεινά της Πατρίδας και του Λαού μας.

Ειλικρινά δεν έχουμε λόγια για να χαρακτηρίσουμε τους κλακαδόρους που καταχειροκρότησαν τον εθνικό ολετήρα του ΔΝΤ και των Μνημονίων, Τζέφρυ Παπανδρέου και τον αρχιερέα της διαπλοκής και πρωθυπουργό του "Χρηματιστηρίου" και των Ιμίων, Σημίτη. Άνθρωποι που αποθεώνουν τους δήμιους ενός ολόκληρου λαού είναι μόνο για λύπηση!
Θα σταθούμε μόνο στο γεγονός της παρουσίας του νεοφιλελεύθερου Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο της "Δημοκρατικής συμπαράταξης" και της προσπάθειάς του να προσεταιριστεί από τώρα κυβερνητικό εταίρο και συνέταιρο στην "κουτάλα" της εξουσίας.
Ακολουθώντας, λοιπόν τα χνάρια του Σαμαρά που στον βωμό της εξουσιολαγνείας συνεργάστηκε με τον Βενιζέλο, ο ίδιος ο πρόεδρος της ψευτοδεξιάς πήγε στο συνέδριο του κλεφτοΠασόκ και δήλωσε:
«Σήμερα είναι, περισσότερο παρά ποτέ, απαραίτητο να συνεννοηθούμε στα μεγάλα, στα δύσκολα... Βρίσκομαι εδώ για να δείξω -να δείξουμε όλοι μας- ότι μπορούμε και πρέπει να συνομιλούμε και να αναζητούμε συγκλίσεις για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Παλέψαμε μαζί για να κρατήσουμε τη χώρα όρθια, μέσα στην Ευρώπη. Και τα καταφέραμε... Γιατί εμείς αντιλαμβανόμαστε τη συναίνεση ως επιλογή ευθύνης και όχι ως έκφραση αδυναμίας ή ως παγίδα για τον αντίπαλο».
Σε όλο του τον λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποθέωνε το κλεφτοΠασόκ και την καλή τους συνεργασία στο παρελθόν, κάνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα λιγούρια της εξουσίας για νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση και καινούριες μάσες!
Αυτοί είναι οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικάντηδες του τόπου. Όποιον από αυτούς και να ψηφίσεις, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... Μνημόνιο και υποταγή!
Η μόνη ασυμβίβαστη Εθνική δύναμη Αντίστασης είναι η Χρυσή Αυγή!