Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Γ. Λαγός: Θα αντισταθούμε στην μαζοποίηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων - ΒΙΝΤΕΟ


Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καταγγέλοντας για ακόμη μια φορά τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για την ταχεία ψήφιση των νομοσχεδίων, ώστε να μην υπάρχουν αντιδράσεις.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο άρθρο 133 του νομοσχεδίου για τα κέντρα αποτέφρωσης, τονίζοντας πως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αντιδρά στην δημιουργία τους.
Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση και το "συνταγματικό τόξο" θέλει να ξεριζώσει τις χριστιανικές θρησκευτικές και λαϊκές παραδόσεις της ταφής, ισοπεδώνοντας τα πάντα και υπακούοντας στα κελεύσματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την μαζοποίηση των ανθρώπων.
Επισήμανε ακόμη την αντίθεση της Χρυσής Αυγής για το "μητρώο πολιτών" το οποίο φακελώνει τους Έλληνες και είναι ένα βήμα προώθησης της κάρτας του πολίτη. Για την σύσταση της "ειδικής γραμματείας ιθαγένειας", η οποία φιλοδοξεί να δώσει την ελληνική ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες δήλωσε πως την ιθαγένεια την δίνει μόνο η φύση και ο Θεός!
Τέλος, σημείωσε πως ο συνοδοιπόρος της κυβέρνησης Π. Καμμένος τρέμει τις αποκαλύψεις που πρώτη έβγαλε η Χρυσή Αυγή για τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη.
Τόνισε ακόμη πως ενώ όλοι γνωρίζουν τις παρεμβάσεις του Σαμαρά στην Δικαιοσύνη για την παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και ενώ έχει έρθει πρόταση εισαγγελέα στην Βουλή για το ηχητικό ντοκουμέντο, κανείς βουλευτής δεν υπογράφει την πρόταση των Ελλήνων Εθνικιστών για Εξεταστική επιτροπή.
Να σημειωθεί πως ο προεδρεύων του "Ποταμιού", Λυκούδης προσπάθησε πολλές φορές να διακόψει τον Συναγωνιστή, ενοχλημένος από τα λεγόμενα του για την αριστερή τρομοκρατία, σε σημείο που αναγκάστηκε ο Γ. Λαγός στο τέλος της ομιλίας του να αναφωνήσει: "Η δημοκρατία νίκησε..."!