Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

«Βουλιάζουν» τα κομματικά ΜΜΕ του Σύριζα - Ούτε οι βουλευτές τους δεν τα διαβάζουν!


«Βουλιάζουν» τα κομματικά ΜΜΕ του Σύριζα - Ούτε οι βουλευτές τους δεν τα διαβάζουν!
Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκονται τα κομματικά όργανα του Σύριζα, αφού πλέον κείτονται απαξιωμένα και ουδείς ασχολείται με αυτά. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι πωλήσεις και η ακροαματικότητα (αντίστοιχα) έχουν πέσει στα τάρταρα, αλλά και το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι σε αυτά τα μέσα όντας απλήρωτοι για τρεις και πολλές φορές τέσσερις μήνες αδυνατούν να βγάλουν ιδέες για το τι ψέμματα μπορούν να στηρίξουν το κυβερνητικό «έργο».

Πως και πως περιμένουν οι εργαζόμενοι στα κομματικά μέσα να δώσουν τις εισφορές τους οι βουλευτές, όμως αυτές αργούν χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα το Μέγαρο Μαξίμου να οργίζεται. Όπως αναφέρει κυβερνητική πηγή από τους 144 βουλευτές μόλις 10 είναι συνδρομητές στην κομματική εφημερίδα, ενώ όλοι οι άλλοι την διαβάζουν τσάμπα από τα πακέτα που διατίθενται στην βουλή.
Όπως είπε η κυβερνητική πηγή: «Όταν η “Αυγή” τους έβγαζε βουλευτές ήταν καλά, όταν τους στήριζε γιατί τα κανάλια δεν τους “έπαιζαν” την αγόραζαν και την κρατούσαν στο χέρι. Τώρα δεν την έχουν ανάγκη; Έγιναν γνωστοί ή μήπως έπαθαν… κυβερνητισμό; Εκτός και αν ντρέπονται να την αγοράσουν».
Η πραγματικότητα στην πολλαπλής επιλογή απορία του ανώνυμου κυβερνητικού στελέχους είναι ότι ισχύουν όλα. Και κυβερνητισμό έπαθαν και ντρέπονται να την αγοράσουν. Ποιος θα αγόραζε έτσι κι αλλιώς μια φυλλάδα τέτοιας απαξίας; Λιγότεροι από όσοι βλέπουν το άλλο κομματικό όργανο του Σύριζα, την ΕΡΤ.