Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Συνέταιροι στην προδοσία: Πλήρης η σύμπλευση ΝΔ και Σύριζα στο ξεπούλημα των Εθνικών Θεμάτων


Συνέταιροι στην προδοσία: Πλήρης η σύμπλευση ΝΔ και Σύριζα στο ξεπούλημα των Εθνικών Θεμάτων
Δεν είναι μόνο τα ζητήματα που αφορούν τις πάσης φύσεως, προελεύσεως «μειονότητες» που παρατηρείται μία πλήρης συμφωνία μεταξύ ΝΔ και ΣύριζαΔεν είναι μονάχα το Σύμφωνο Συμβίωσης, τα gay pride, τα τζαμιά και τα νομοθετήματα υπέρ των λαθρομεταναστών που ενώνουν την ανθελληνική αριστερά με την κοσμοπολίτικη ψευτοδεξιά.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Σύριζα έχουν ουσιαστικά τις ίδιες ακριβώς θέσεις στα Εθνικά Θέματα. Τελευταίο «κρούσμα» σύμπλευσης η θέση της Νέας Δημοκρατίας για το Κυπριακό. Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία όπως και ο Σύριζα είναι θιασώτης της «Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας», που θα οδηγήσει στην τουρκοποίηση της νήσου και νομιμοποιεί τους τούρκους εισβολείς.
Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Μητσοτάκης είχε πει: «Σκοπός είναι η επανένωση του νησιού και η επίτευξη μιας λύσης βιώσιμης, δίκαιης και λειτουργικής, στο πλαίσιο διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας»
Επιπρόσθετα, σε πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή, η Νέα Δημοκρατία τάχθηκε κατά του ανοίγματος του Φακέλου της Κύπρου, προφανώς για να μην βγουν στη φόρα τα ντοκουμέντα της προδοσίας από τον «Εθνάρχη». Και αυτό ασχέτως που «εξαφανίστηκαν» σημαντικότατες μαρτυρίες, προφανώς για τον ίδιο λόγο.
Δείτε το βίντεο και οργιστείτε ελεύθερα:
Ερχόμενοι στο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, αξίζει να θυμηθούμε τις επίσης πρόσφατες δηλώσεις Μητσοτάκη στη Βουλή, τις οποίες και σας παραθέτουμε: «επίσημη και επικυρωμένη θέση από την ελληνική αντιπροσωπεία υπάρχει και είναι η σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις, όπως αποτυπώθηκε στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Καραμανλή το 2007 και μετά τις διαπραγματεύσεις στο Βουκουρέστι».
Όσον αφορά το διαιωνιζόμενο πρόβλημα με τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αφού η Νέα Δημοκρατία έχει πρωτοστατήσει ως κυβέρνηση στην προδοσία του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Είτε με τον Σαμαρά και την ουσιαστική εξίσωση των βορειοηπειρωτών με τους αλβανούς και την επακόλουθη πλημμυρίδα αλβανών λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας, είτε σε όλη της την διαδρομή με την αδιαφορία της για την καταπίεση που υφίστατο και υφίσταται ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός από τους αλβανούς δεσμώτες του.