Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Χ. Παππάς: Παραδώσατε την Βουλή στον Ρουβίκωνα - Του παραδίδετε και με Νόμο την Παιδεία! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, τοποθετήθηκε κατά την συζήτηση ένστασης αντισυνταγματικότητας του Σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας που συζητάται στην ολομέλεια της Βουλής.
Το εν λόγω Σχέδιο Νόμου το οποίο εισάγει ο υπουργός Γαβρόγλου, επισήμως δίδει βορά την Παιδεία στο αριστερό κομματικό κράτος, καταργώντας όχι μόνο την αυτονομία και το αυτοδιοίκητο της Ανωτάτης Εκπαίδευσης αλλά και την δωρεάν Παιδεία όπως προβλέπει το Σύνταγμα των Ελλήνων και καταστρατηγεί ως γνήσιος Αριστερός εθνομηδενιστής την επιταγή του Συντάγματος άρθρο 16, παράγραφος 2, που ορίζει την αποστολή του Κράτους με μοχλό την Παιδεία για την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, και την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης.

Ο συναγωνιστής, αφού ανέπτυξε τα αφορώντα την αντισυνταγματικότητα, μπήκε στην ουσία της υπόθεσης τονίζοντας ότι η αντισυνταγματικότητα δεν αφορά μόνο την παράγραφο 5 του άρθρου 16 του Συντάγματος, αλλά εν συνόλω του άρθρου 16 που προβλέπει τα της Παιδείας σε όλες τις βαθμίδες.
Καταλήγοντας δε χαρακτηριστικά: "Για ποια Παιδεία μιλάμε; Και για ποιο κράτος; Το μνημονιακό κράτος προστάτη των τρομοκρατών; Για το κράτος που με την συνδρομή τοκογλύφων τύπου Σόρος ξαναγράφει την Ιστορία του τόπου μας, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα και την ιδιοσυστασία του λαού μας; Αυτά που νοηματοδότησαν την ζωή του λαού μας όπως είναι η αγάπη στην Πατρίδα και η πίστη στην Ορθοδοξία;
Για ποια Παιδεία μιλάμε; Για την Παιδεία που δεν γράφει τίποτε για τους αγώνες της ΕΟΚΑ, τις μάχες της Κύπρου και του ηρωικού Βορειοηπειρωτικού Αγώνα του 1914; Εμείς θέλουμε Παιδεία Εθνική. Θέλουμε την Παιδεία που εθεμελίωσαν ο Πλάτων και ο Αριστοτέλης, την Παιδεία που καθαγίασαν οι Τρείς Ιεράρχες, που οραματίστηκε ο Άγιος Πατροκοσμάς. Εμείς θέλουμε την Ελληνική Παιδεία αυτή που ανέδειξε Αγίους, Μάρτυρες Νεομάρτυρες και Ήρωες.
Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω. Εσείς κύριε Υπουργέ, οι "μορφωμένοι", οι έμφυλα παραμορφωμένοι, εκφραστές της Αριστεράς νομενκλατούρας που καθίσατε στον σβέρκο της Παιδείας από το 1974 και μετά, ενδιαφέρεστε για Παιδεία παραδομένη στα δικά σας παιδιά, στον κάθε λογής "Ρουβίκωνα". Ήδη παραδώσατε την Βουλή και επιχειρείτε σήμερα θεσμοθετημένα πια, με το παρόν Σχέδιο Νόμου να παραδώσετε τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ."