Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Όλη η Ελλάδα Χρυσή Αυγή! Μαζική ενημερωτική δράση σε διόδια και λιμάνια - Φωτορεπορτάζ


Όλη η Ελλάδα Χρυσή Αυγή! Μαζική ενημερωτική δράση σε διόδια και λιμάνια - Φωτορεπορτάζ
ΣΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ
Σε διόδια και λιμάνια σε ολόκληρη την χώρα βρέθηκαν σήμερα εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, προκειμένου να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό για τις θέσεις του Κινήματος.
Οι Συναγωνιστές έχοντας δίπλα τους να κυματίζουν υπερήφανες τις Ελληνικές Σημαίες και τις Σημαίες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος διένειμαν εκατοντάδες χιλιάδες φύλλα της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή» και έτυχαν θερμής αποδοχής από τους διερχόμενους οδηγούς. Στα διόδια Ελευσίνας βρέθηκε πολυπληθές κλιμάκιο Συναγωνιστών παρουσία του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Χρήστου Παππά.
Διόδια Ελευσίνας


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στα καραβάκια του Περάματος, παρουσία του Συναγωνιστή και Βουλευτή Β’ Πειραιώς, Ιωάννη Λαγού και του σωματείου της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος “Άγιος Νικόλαος”.
Εκατοντάδες έντυπα του κινήματος μοιράστηκαν στους διερχόμενους, οι οποίοι δεν δίσταζαν να δείξουν την υποστήριξη τους απέναντι στο Κίνημα και στους Συναγωνιστές που βρίσκονταν στο σημείο. Εν μέσω θέρους, η εθνικιστική μας δράση δεν έχει μειωθεί ούτε στο ελάχιστο, καθώς τα μέλη της Περιφέρειας Πειραιώς βρίσκονται συνεχώς στους δρόμους για να αφουγκραστούν τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών. Ο Αγώνας για την Νίκη συνεχίζεται. Ζήτω η Νίκη!
Φωτογραφίες
Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής: Μεγάλη ενημερωτική δράση στο λιμάνι της Ραφήνας από δεκάδες Συναγωνιστές, μεταξύ των οποίων ήταν και οι βουλευτές του Κινήματος Κασιδιάρης Ηλίας και Ηλιόπουλος Παναγιώτης. Οι Χρυσαυγίτες, με απόλυτη αγωνιστική πίστη, χωρίς να υπολογίζουν την υψηλή θερμοκρασία και εν μέσω στη θερινής ραστώνης έδωσαν το αγωνιστικό παρόν για να αφυπνίσουν τον Λαό ώστε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!
Τ.Ο. Τρικάλων - Διόδια Μαλακασίου 
Διόδια Καλαμάτας
Τ.Ο. Θεσσαλονίκης - Διόδια Μαλγάρων  
Τ.Ο. Καβάλας - Διόδια Μουσθένης
Διόδια Μακρυχωρίου από συναγωνιστές της Θεσσαλίας  
Τ.Ο. Πιερίας & Τ.Ο. Ημαθίας - Διόδια Αιγινίου