Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ζώντας Απροσκύνητοι σε καιρούς προσκυνημένους!


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ζώντας Απροσκύνητοι σε καιρούς προσκυνημένους!
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017:

“Υπερήφανοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες, Τιμή σε όλους εσάς και ένα μεγάλο εύγε που βρίσκεστε σήμερα εδώ, σ’ αυτό το σημείο όπου πριν λίγες ημέρες κάποια τσακάλια, χρησιμοποιώντας αυτοκίνητα με αστυνομικούς φάρους, χρησιμοποιώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα, επιτέθηκαν και χτύπησαν 4 Συναγωνιστές μας. Δύο παλικάρια και δύο υπερήφανες Χρυσαυγίτισσες.
Τι πέτυχαν όμως μ’ αυτό; Τίποτε. Εδώ είναι ο Παναγιώτης, εδώ είναι κι η Μαρία, σας μίλησαν λίγες ημέρες μετά το χτύπημα και είναι παρόντες έτοιμοι να συνεχίσουν τον Αγώνα. Θα ήθελα όμως να αναφερθώ πρώτα στην κατάσταση της χώρας.”
Υποδούλωσαν ακόμη περισσότερο την Πατρίδα μας στους ξένους
“…Πριν λίγες μόλις ημέρες, στις 15 του μηνός υπογράφτηκε μια ακόμη επαίσχυντη συμφωνία στο Eurogroup. Και ήρθε ο Τσίπρας και ο πολιτικός του συνέταιρος ο Πάνος Καμμένος να μας πούνε ότι πέτυχαν μια εθνική νίκη. Υποδούλωσαν ακόμη περισσότερο την Πατρίδα μας στους ξένους τοκογλύφους και ενάντια σ’ αυτούς στέκει μονάχα μια δύναμη να τους πολεμά. Ασυμβίβαστα, υπερήφανα, η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων, η Χρυσή Αυγή των Εθνικιστών!
Τι συμφώνησαν όμως στις 15 Ιουνίου; Συμφώνησαν να πάρουν, λέει, 8,5 δισ. ευρώ. Αυτά στις αρχές Ιουλίου. Και μέχρι τα τέλη Ιουλίου από τα 8,5 αυτά δισ, σχεδόν τα επτά ξέρετε πού θα πάνε; Πίσω στους τοκογλύφους! Και από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα τα μοιραστούν οι ημέτεροι, γιατί πρέπει να ξέρετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνει κομματικό κράτος, κάνει διορισμούς, έχει βρει πολλούς γενίτσαρους οι οποίοι τον ακολουθούν. Αποφάσισε ακόμη στις 15 Ιουνίου αυτό το περίφημο Eurogroup να έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα μέχρι 2-3 χρόνια από δω, 3,5% και 2% κάθε χρόνο μέχρι πότε; Μέχρι το 2060. Δεν υποδουλώνουν μόνο σήμερα την Ελλάδα. Την υποδουλώνουν και για τα παιδιά μας και για τα παιδιά των παιδιών μας
Και πήγε ο Τσίπρας και κάλεσε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς να συνομιλήσει μαζί τους και να τους ενημερώσει. Να τους ενημερώσει για την συμφωνία του Eurogroup και για το Κυπριακό. Και φυσικά για μία ακόμη φορά το σύστημα έδειξε με την τακτική του ποιος είναι ο πραγματικός του αντίπαλος. Δεν κάλεσε έναν, εμένα, δεν κάλεσε όλους εσάς, την Χρυσή Αυγή. Για τον ΣΥΡΙΖΑ, για τη ΝΔ, όλοι εσείς δεν έχετε δικαιώματα…”
Νέα Δημοκρατία: Ίδια πολιτική με τον ΣΥΡΙΖΑ
“…Και τι να πει κανείς για τη Νέα Δημοκρατία; Την ίδια πολιτική ακολουθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και βγαίνει τώρα και λέει ότι καταψηφίζει τα μέτρα. Αλλά δεσμεύεται ότι αν γίνει κυβέρνηση θα… εφαρμόσει (!) τα μέτρα. Ποια αξιοπιστία έχει λοιπόν το να μας λέει ότι καταψηφίζει τα μέτρα, όταν θα τα εφαρμόσει; Αυτή είναι λογική του Χατζηαβάτη, η αριθμητική του Καραγκιόζη. 
Αλλά μην πάμε μακριά. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η συμφωνία είναι αποτέλεσμα του Μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ψηφίστηκε στις 14 Αυγούστου του 2015. Όταν και η Νέα Δημοκρατία ψήφισε το Μνημόνιο και η Χρυσή Αυγή αντιστάθηκε όπως αντιστέκεται με συνέπεια μέχρι τώρα σ’ αυτά τα εθνοκτόνα μέτρα …”
“…Σε κρίσιμο σημείο και τα εθνικά μας θέματα. Και ήρθε εδώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός των νεοοθωμανών, ο πρωθυπουργός του  Ερντογάν ο Γιλντιρίμ και είπε σε μια δήλωσή του ότι οι Έλληνες παραβιάζουν την κυριαρχία της Τουρκίας στο Αιγαίο. Εκεί καταντήσαμε. Να μας αμφισβητούν την εθνική κυριαρχία μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα της Ελλάδας και να μην υπάρχει καμία απάντηση. Και στη συνέχεια ο Γκιλντιρίμ του επέτρεψε αυτή η μειοδοτική κυβέρνηση να πάει στη Θράκη μας, στη Θράκη που ελευθέρωσαν Ελληνόπουλα χύνοντας το αίμα τους στους ηρωικούς αγώνες του ’12-’13.”
“…Μας πολεμούν όλοι. Άρα πάμε καλά. Εάν δεν μας πολεμούσαν, αν αδιαφορούσαν, θα σήμαινε ότι δεν προχωρούμε, δεν δυναμώνουμε. 
Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μόλις δύο ημέρες μετά από αυτή τη θρασύδειλη, εγκληματική, δολοφονική ενέδρα στους συναγωνιστές μας και συναγωνίστριές μας, δημοσιεύθηκε μια δημοσκόπηση στην Κυριακάτικη εφημερίδα «Νέα σελίδα» στην οποία η Χρυσή Αυγή έρχεται τρίτο κόμμα με 9,1% χωρίς αναγωγή, με 15% αδιευκρίνιστη ψήφο, ενώ το ΚΚΕ είναι 2 μονάδες πίσω και το ΠΑΣΟΚ λίγο πάνω από το 5%. Και το πιο σημαντικό από αυτή τη δημοσκόπηση είναι η πολιτική έρευνα που υπάρχει σχετικά με το τι ψηφίζουν όσοι παίρνουν εισόδημα μέχρι 600 ευρώ. Και στον Λαό, στα στρώματα αυτά των συμπατριωτών μας που τα έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση οι πολιτικοί των Μνημονίων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερο κόμμα με 12,7%.
Αντίθετα, σε αυτούς που έχουν εισόδημα πάνω από 1.800 € η Χρυσή Αυγή παίρνει μόλις 2,7%. Που σημαίνει ότι οι βολεμένοι, οι κλέφτες, όλοι αυτοί που έχουν λεηλατήσει την χώρα μέσα από το κομματικό κράτος δεν είναι μαζί μας.  Δεν τους θέλουμε κι εμείς! Με τον λαό θα προχωρήσουμε και θα νικήσουμε!”
Ξεκίνησε ένα ποτάμι, που συνεχώς δυναμώνει
“Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Όλοι εσείς σήμερα είστε ένα παράδειγμα. Ότι ο φόβος του παρακράτους, ο φόβος όλων αυτών των μαρξιστικών απολιθωμάτων της ιστορίας, που με ευθύνη των «Κερένσκι» της Νέας Δημοκρατίας κυβερνούν τον τόπο, δεν περνά στους Εθνικιστές. Ξεκίνησε ένα ποτάμι, που συνεχώς αγριεύει, δυναμώνει,  μπαίνουν νέα ρυάκια σ’ αυτό το ποτάμι, θα γίνει χείμαρρος αυτό το ποτάμι και θα σαρώσει τα πάντα στο διάβα του, κάθε τι σάπιο και διεφθαρμένο…
Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, υπερήφανοι Έλληνες και Ελληνίδες, να ξέρετε ότι εσείς είστε η δύναμή μας. Ζούμε σε καιρούς προσκυνημένους, αλλά εμείς στεκόμαστε ψηλά με υπερήφανο το κεφάλι και θυμόμαστε τα λόγια του ποιητή:
«Μη σκιάζεστε στα σκότη,
της λευτεριάς το φεγγοβόλο αστέρι
της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει
».
Και τι σημαδιακό… Σήμερα που μαζευτήκαμε όλοι εδώ είναι 21 Ιουνίου, η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, όπου θριαμβεύει το φως και το σκοτάδι τελειώνει. Ας γνωρίζουν ότι υπάρχει ένα κομμάτι της Ελλάδος ακόμη ελεύθερο. Όπου χτυπάει η καρδιά ενός Χρυσαυγίτη ή μιας Χρυσαυγίτισσας, υπάρχει ελευθερία. Και τελειώνω με ένα μήνυμα προς αυτούς οι οποίοι σίγουρα θα μας ακούνε, θα έχουν βρει κάποιον τρόπο να δουν τι θα πούμε.
Να το πάρουν απόφαση: Δεν θα τελειώσουν εύκολα με μας, δεν θα μας τελειώσουν με τους παρακρατικούς εγκληματίες, που βάζουν να μας επιτίθενται. Ζήτω οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες! Δόξα και τιμή στον ιερό αγώνα της Χρυσής Αυγής!”
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή