Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Κ. Μπαρμπαρούσης: Το νομοσχέδιο του Σύριζα βρωμάει «πασοκίλα» - ΒΙΝΤΕΟ

Κ. Μπαρμπαρούσης: Το νομοσχέδιο του Σύριζα βρωμάει «πασοκίλα» - ΒΙΝΤΕΟΟ συναγωνιστής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της βουλής για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που αφορά τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Αρχικά ο συναγωνιστής σχολίασε τον τίτλο του νομοσχεδίου λέγοντας πως μπορεί να ξεγελαστεί ο Ελληνικός Λαός όμως στην πραγματικότητα μιλάμε για ένα σχέδιο νόμου το οποίο πέραν των ρυθμίσεων για τους Δήμους περιλαμβάνει και συγκεκριμένες διευθετήσεις σε υπαλλήλους ιδιωτικού, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει παράθυρο νέων προσλήψεων, κυρίως για την στελέχωση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών των δήμων.
«Στα άρθρα, παρατηρούμε ότι παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς στον οικείο δήμο του προσωπικού με την ίδια σχέση εργασίας των δημοτικών επιχειρήσεων με ειδικό σκοπό την λειτουργία ραδιοφώνου και μάλιστα το εν λόγω προσωπικό κατατάσσεται σε προσωποπαγείς θέσεις, λαμβανομένης υπόψη της προϋπηρεσίας τους για την βαθμολογική αλλά και την μισθολογική εξέλιξη.
Με το νομοσχέδιο επίσης επεκτείνεται η καταβολή αντιμισθίας σε όλους τους αντιδημάρχους, χωρίς τους προβλεπόμενους πληθυσμιακούς περιορισμούς, ενώ πλέον προβλέπεται η χορήγηση αποζημίωσης στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο συναγωνιστής.
Κλείνοντας ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε πως το νομοσχέδιο βρωμάει "πασοκίλα", γιατί η κυβέρνηση διορίζει όσους περισσότερους μπορεί προκειμένου να εξασφαλίσει την ψήφο των διοριζομένων και των συγγενών του
«Αυτό κάνετε κι εσείς τώρα. Από την μία ξεπουλάτε όλη την δημόσια περιουσία, λιμάνια αεροδρόμια, και από την άλλη δημιουργείτε νέες θέσεις διορισμού στο Δημόσιο. Κοροϊδεύετε τον ελληνικό λαό για πολλοστή φορά και τον παραμυθιάζετε ότι βγήκαμε στις αγορές. Ενώ η πραγματικότητα είναι ότι χρεώνετε την χώρα και τίποτα παραπάνω είπε χαρακτηριστικά.