Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Κοροϊδεύουν τον κόσμο: «Μεμονωμένο επεισόδιο» (!) χαρακτηρίστηκε η επιδρομή των βανδάλων αναρχοκομμουνιστών στην Ερμού από το υπουργείο Προ.Πο.


Κοροϊδεύουν τον κόσμο: «Μεμονωμένο επεισόδιο» (!) χαρακτηρίστηκε η επιδρομή των βανδάλων αναρχοκομμουνιστών στην Ερμού από το υπουργείο Προ.Πο.
Άλλη μια απόδειξη ότι είναι εντελώς ανίκανοι και επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια έδωσαν οι υπεύθυνοι - ανεύθυνοι της κυβέρνησης.
Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης χαρακτήρισε σε τηλεοπτική εκπομπή ως «μεμονωμένο και αποσπασματικό επεισόδιο» (!) τους ανεμπόδιστους βανδαλισμούς των παρακρατικών «αντιεξουσιαστών» το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας.
Ενώ η οδός Ερμού θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο από τα σπασίματα των κουκουλοφόρων-«αλληλέγγυων» στην «Ηριάννα», ο Αναγνωστάκης προκάλεσε ακόμη περισσότερο όταν στην συνέχεια δήλωσε ότι «ίσως υπήρξε κάποια καθυστέρηση, κάποια ολιγωρία, δεν θέλω να πάρω θέση, δεν έχω απολογισμό της επιχείρησης»!

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν την Τετάρτη το μεσημέρι και ο τύπος αυτός, που υποτίθεται ότι είναι εκ των υπευθύνων για την Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια, ισχυρίζεται ότι… «ίσως» να άργησαν να φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις στον χώρο που τα χαϊδεμένα (και καθοδηγούμενα ασφαλώς) «παιδιά» του συστήματος τα έκαναν όλα λαμπόγυαλο. Δύο ολόκληρες ημέρες πέρασαν και ακόμα δεν έχει «απολογισμό της επιχείρησης»!
Τόσο ο Αναγνωστάκης όσο και ο προϊστάμενός του Τόσκας αποδεικνύουν, για μια ακόμη φορά, ότι η ανικανότητά τους είναι τόσο μεγάλη όσο η επικινδυνότητα για την Ασφάλεια και την Τάξη που γεννά αυτή η αδράνειά τους. Πώς να μπορέσει να κάνει το έργο της η Ελληνική Αστυνομία όταν η πολιτική ηγεσία της είναι παντελώς ανίκανη και όταν είναι σαφές ότι οι «μπαχαλάκηδες» έχουν άνωθεν κυβερνητική προστασία;
Δυστυχώς, θα δούμε και νέους βανδαλισμούς στο άμεσο μέλλον για να φανεί εκ νέου η πλήρης ανικανότητα (και) της σημερινής κυβέρνησης στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της βίας και του πλιάτσικου των παρακρατικών «αντιεξουσιαστών» εγκληματιών.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ