Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Αναρχικοί και μπολσεβίκοι, αυτή η γη δεν σας ανήκει! ΒΙΝΤΕΟ


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας μνεία στην τεράστια καταστροφή που έγινε στην Μάνη από την φωτιά εξαιτίας της ολιγωρίας των Αρχών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει ο Ιμπραήμ, το κατάφεραν οι μνημονιακές κυβερνήσεις και εξέφρασε την συμπαράστασή του στους δοκιμαζόμενους Έλληνες.

Στην συνέχεια στηλίτευσε το γεγονός ότι τολμάει και μιλάει το ΠαΣοΚ για την οικονομική κατάσταση της χώρας, την ίδια ώρα που η Γεννηματά φωτογραφίζεται με τον Σημίτη και τον Παπανδρέου, με την σωρεία των σκανδάλων. Το ίδιο συμβαίνει και με την ΝΔ, η οποία στήριξε το σύνολο των μέτρων, που εφαρμόζει τώρα ο Σύριζα.
Στη συνέχεια ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στο μείζον πολιτικό ζήτημα που δημιουργήθηκε από την δήλωση Μητσοτάκη στο “Politico”, την οποία κατόπιν δημιουργικής κοπτοραπτικής έσπευσε να εκμεταλλευτεί η κυβέρνηση. Η Χρυσή Αυγή αντιπολιτεύεται όποια κυβέρνηση προωθεί την καταστροφή της Ελλάδος, ενώ αντιστοίχως στηρίζει τις όποιες εθνικά ωφέλιμες πολιτικές από όποιον και αν προέρχονται.
Ακολούθως, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε εκτενώς στα Εθνικά Θέματα, σχολιάζοντας  τα δημοσιεύματα του Ευρωπαϊκού Τύπου τα οποία κάνουν ευθέως λόγο για «ισλαμοποίηση των Βαλκανίων» ενώ επιπρόσθετα αναφέρθηκε στη διαμαρτυρία μακεδονικών συλλόγων για την επερχόμενη προδοσία στο λεγόμενο «Μακεδονικό». Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος εξέφρασε ξεκάθαρα την θέση του Κινήματος πως οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία με χρήση του όρου «Μακεδονία» συνιστά προδοσία και δεν είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτή.
Αναφερόμενος στο ζήτημα που δημιουργήθηκε για τις συνομιλίες Καμμένου με ισοβίτη, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι θύμα πολιτικής σκευωρίας και ως εκ τούτου η μοναδική πολιτική δύναμη που στηλίτευσε ειλικρινά τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη. Ανέφερε δε ότι στα συρτάρια της Βουλής σκονίζεται η δικογραφία για το ηχητικό Σαμαρά, για το οποίο χρειάζονται 30 υπογραφές για την σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής και κανείς δεν συμπληρώνει τις 17 υπογραφές της Χρυσής Αυγής, άρα είναι προφανές ό,τι ο Σύριζα καλύπτει την Νέα Δημοκρατία. 
Ερχόμενος στο ζήτημα της οικονομίας, τόνισε ότι δεν μπορεί να γίνεται λόγος για «επιτυχία στο Eurogroup» από την στιγμή που ο Λαός πένεται και πλέον βρισκόμαστε στην δεύτερη χειρότερη θέση στην Ευρώπη, με βάση τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Τα μνημόνια είναι ρητή δέσμευση της γενοκτονίας του Ελληνικού Λαού! 
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επισήμανε ό,τι η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώθηκε πλήρως στα όσα έλεγε για το ζήτημα του χρέους, υπενθυμίζοντας την δήλωση Σόιμπλε ότι είχε επέλθει συμφωνία από το Eurogroup του Μαΐου, αλλά καθυστέρησε η ανακοίνωσή της ελέω «επικοινωνιακών λόγων» που επικαλέστηκε η κυβέρνηση.
Η υποταγή μας στα μνημόνια υπονομεύει την εθνική μας κυριαρχία, δήλωσε χαρακτηριστικά, φέρνοντας ως παράδειγμα τους μεγάλους εξοπλισμούς της τουρκίας σε αντίθεση με την Ελλάδα όπου τα μνημόνια προστάζουν την μείωσή τους. Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι σαφέστατη: «Περισσότερα κανόνια, λιγότερο βούτυρο».
Ακολούθως ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έθεσε προ των ευθυνών τους τους πολιτικάντηδες για τις συνεχείς επιθέσεις των παρακρατικών εναντίον της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι ουδείς καταδίκασε αυτές τις επιθέσεις. Επέδειξε μάλιστα και το επίσημο έγγραφο, το οποίο εκθέτει τις αρχές, αλλά και φωτογραφίες με τα πρόσωπα των χτυπημένων Συναγωνιστών από την επίθεση στον Ασπρόπυργο. Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε με έμφαση ότι η πολιτική βία έχει χρώμα κόκκινο: «Καταδικάζετε ή συμφωνείτε με τις επιθέσεις; Και αν συμφωνείτε, γιατί δεν έχετε το πολιτικό θάρρος να το πείτε;»
Είτε καταδικάζουν, είτε όχι, η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για να γίνει πραγματικότητα το σύνθημα «ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ».