Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Σοβιετική «δημοκρατία», η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή


Σοβιετική «δημοκρατία», η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή
Όταν στα τέλη του 2014 και στις αρχές του 2015 συγκεκριμένα εγχώρια οικονομικά συμφέροντα αλλά και ο διεθνής παράγων καλλιεργούσαν στην κοινή γνώμη την προσδοκία μιας διαφορετικής πολιτικής από μια νέα κυβέρνηση με βασικό πυλώνα τον Σύριζα, η Χρυσή Αυγή ήταν η μοναδική φωνή που προειδοποιούσε τον Ελληνικό Λαό για την συνέχιση του μνημονιακού μεσαίωνα και μάλιστα με ακόμα σκληρότερους όρους.

Η ανάληψη της εξουσίας από την αριστερά, σήμανε και το τέλος εποχής για την διεθνή προπαγάνδα υπέρ του Τσίπρα. Ο καιρός των ευφυολογημάτων και της σκληρής αντιπολιτευτικής ρητορικής είχε παρέλθει και είχε πια έρθει ο καιρός της ρήξης και της υλοποίησης των προεκλογικών εξαγγελιώνΓια εμάς που προειδοποιούσαμε για την μεγαλειώδη απάτη, ήταν προφανές πως είχε φτάσει ο καιρός της κομμουνιστικής απομυθοποίησης.
Το περίφημο «τέλος της σκληρής λιτότητας» για το οποίο μιλούσαν οι αριστεροί απατεώνες στην αντιπολίτευση, είχε μετατραπεί σε διατήρηση ή και ενίσχυση ακόμη της λιτότητας όταν ανέλαβαν τα ηνία της χώρας. Προς εξαπάτηση δε της κοινής γνώμης, διάφορα μαρξιστικά παπαγαλάκια αλλά και οι νεοδημοκράτες θαυμαστές του ΚΚΕ, άρχισαν να υποστηρίζουν πως ο Σύριζα δεν είναι η αριστερά. Στόχος τους, να καλλιεργηθεί στους συμπατριώτες μας η πεποίθηση μιας διωκόμενης, καθαγιασμένης και άσπιλης αριστεράς, η οποία βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του Λαού και της Πατρίδας.
Η βάση αυτής της προπαγανδιστικής γραμμής είναι αντίστοιχη εκείνης που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός της χώρας, επιχειρώντας να απαντήσει σε συνέντευξη του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην οποία δήλωσε πως η τρομοκρατία της μεταπολίτευσης προέρχεται αποκλειστικά από την αριστερά. Είπε τότε ο πρωθυπουργός: «δεν αποδέχομαι ως αριστερό κάποιον που αφαιρεί ζωές», υπό τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των μελών της κοινοβουλευτικής του ομάδος.
Τον πρωθυπουργό και την αριστερά διαψεύδουν βεβαίως τα γεγονότα. Εκατοντάδες στελέχη του Σύριζα μάρτυρες υπεράσπισης καταδικασμένων τρομοκρατών, παλαιών και νέων, χιλιάδες στελέχη του Σύριζα σε δηλώσεις συμπαράστασης σε κατηγορούμενους για τρομοκρατία, με συλλογές υπογραφών, συναυλίες και ούτω καθ’ εξής. Όσο λοιπόν «ανύπαρκτη» είναι η σχέση της αριστεράς με την τρομοκρατία, άλλο τόσο «ανύπαρκτη» είναι η σχέση της αριστεράς με το Σύριζα ως κυβερνών κόμμα.
Υφίσταται επίσης ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός, στο οποίο οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης αλλά και τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου, αποφεύγουν κακήν κακώς να αναφερθούν. Πόσοι συμπατριώτες μας έχουν αντιληφθεί ότι η σημερινή ατμομηχανή του Μνημονίου έχει ως πρώτα βιολιά δύο πρώην κνίτες και ως δεύτερα καναλάρχες και εκδότες επίσης πρώην κνίτες; Ένα ολόκληρο κράτος συνεπώς, διοικείται και ελέγχεται από τους κνίτες, πρώην ή νυν μικρή έχει σημασία διότι σημασία έχει πως ουδείς εξ αυτών μίλησε ποτέ απαξιωτικά ή επικριτικά για το κομμουνιστικό κόμμα. Ο πρωθυπουργός της χώρας αλλά και ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος ανδρώθηκαν πολιτικά στην ΚΝΕ και πλέον υλοποιούν σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο όσα διδάχθηκαν εκεί. Άρα στο κίβδηλο επιχείρημα ότι δεν είναι η αριστερά αυτή που εξουσιάζει, η απάντηση είναι πως πιο αριστερά δεν υπάρχει για να εξουσιάσει!
Ένα πλήθος πληρωμένων λακέδων, πλήρως ελεγχόμενων από την αξιωματική αντιπολίτευση, επιχειρούν να παρουσιάσουν την φιλελεύθερη κεντροδεξιά ως αντίβαρο στην μαρξιστική λαίλαπα. Τιμούν φυσικά τους «αγώνες» της αριστεράς, συμμετέχουν στην ηρωοποίηση των ειδώλων της, μα αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι να επιχειρηματολογήσουν με όρους ιδεολογικούς και πολιτικούς. Αναφέρονται γενικά και αόριστα σε μομφές κατά των κομμουνιστών αλλά αυτογελοιοποιούνται όταν αντιδρά το ΚΚΕ και οι «αντικομμουνισταράδες» της ψοφοδεξιάς σπεύδουν να απολογηθούν και να ζητήσουν άφεση αμαρτιών. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν νεοδημοκράτες με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Βορίδη και Γεωργιάδη, αλλά και οι ΑΝΕΛ με τον υπουργό Άμυνας Καμμένοφ (όπως τον χαρακτήρισε ο σύντροφος Πολάκης) αλλά και το νέο αντιπρόεδρο της Βουλής Δ. Καμμένο, ο οποίος προκειμένου να τύχει της εύνοιας των σιωνιστών μετά από «ατυχή» δημοσίευσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προέβη στην παγκόσμιας πρωτοτυπίας δήλωση μετανοίας η οποία ξεκινούσε με τις λέξεις «διαφωνώ με όσα είχα πει»! Θα μπορούσε βεβαίως να προβεί και σε χαρακίρι προκειμένου να πείσει τους επικριτές του, αλλά τούτο απαιτεί και γενναιότητα η οποία δεν συναντάται σε «πατριώτες» βεληνεκούς ψεκασμένων…
Την Χρυσή Αυγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Ελληνικής Νεολαίας, των φτωχών και μη προνομιούχων της μεταπολιτευτικής Τυραννίας, το μισούν διότι δεν υπέγραψε παρόμοιες δηλώσεις μετανοίας και δεν συμβιβάστηκε στα πλαίσια μιας «πολιτικής ορθότητας», κομμένης και ραμμένης στα μέτρα των διεθνών τοκογλύφων. Το πολεμούν διότι όταν όλοι οι υπόλοιποι μιλούν για την «ευλογία της παγκοσμιοποίησης», εκείνο επιμένει να αναδεικνύει το μεγαλείο της εθνικής ταυτότητας, της εθνικής Ιστορίας και του εθνικού μας πολιτισμού. Το συκοφαντούν διότι αρνούνται να αποδεχθούν το δικαίωμα των Ελλήνων να το εμπιστεύονται και να το στηρίζουν. Εν τέλει, θα συντριβούν από αυτό διότι το Κίνημά μας δεν είναι ούτε ρομαντική ανάμνηση ούτε ανούσιο αφήγημα ενός ενδόξου παρελθόντος, αλλά ζώσα και δρώσα Πραγματικότητα ενός Λαού που έχει πλέον περάσει από τη σφαίρα του ιδεατού στη σφαίρα του ρεαλισμού και κυρίως, από τα λόγια στις πράξεις.
Όσο μας λασπολογούν οι «δημοκράτες» αντίπαλοί μας, τόσο μας δυναμώνουν, τόσο εμάς όσο και τις ρίζες του Κινήματός μας στην ελληνική κοινωνία. Μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο όπου θα γίνει πράξη ο λόγος του Αρχηγού μας πως «όλη η Ελλάδα θα γίνει Χρυσή Αυγή». Καθότι, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, τούτη είναι η ικανή και αναγκαία συνθήκη ώστε να υπάρχει και στο μέλλον Ελλάδα!
Ευάγγελος Καρακώστας