Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ελένη Ζαρούλια: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εμμονή με την υπεράσπιση των τρομοκρατών! ΒΙΝΤΕΟ


Η Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια κατακεραύνωσε σήμερα από βήματος της Βουλής την αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τις παρεμβάσεις της στην Δικαιοσύνη και την εμμονή της για την υπεράσπιση τρομοκρατών. Η Συναγωνίστρια σημείωσε την προκλητική στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην Δικαιοσύνη και την συστηματική άρνησή της να καταδικάσει τις βίαιες επιθέσεις και τις καταστροφές που προκαλούν οι προστατευόμενοι της, αναρχοαριστεροί μπαχαλάκηδες.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην υπόθεση της περιβόητης Ηριάννας και την προκλητική ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο: "Οι Μιχαλολιάκοι βγαίνουν, οι Ηριάννες μπαίνουν φυλακή".
Η Ελένη Ζαρούλια θύμισε πως η Ηριάννα Βασιλειάδη-Λιναρδάκη καταδικάστηκε την 1η Ιουνίου 2017 σε κάθειρξη 13 ετών χωρίς αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού και χωρίς αναστολή της ποινής για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και «λήψη, κατοχή, μεταφορά και απόκρυψη όπλων και πυρομαχικών με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους για διάπραξη κακουργήματος και τον παράνομο εφοδιασμό ομάδων και οργανώσεων» από το Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.
Εν αντιθέσει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματος έπεσαν θύματα μια πρωτοφανούς πολιτικής σκευωρίας από το κύκλωμα Σαμαρά και προφυλακίστηκαν παράνομα με την συνενοχή όλου του "συνταγματικού τόξου". Επιπλέον, η Ελένη Ζαρούλια θύμισε πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν κατηγορήθηκαν για τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά με ένα ανύπαρκτο κατηγορητήριο και αποφυλακίστηκαν λόγω παρέλευσης 18μήνου. Καμία χάρη και κανένα προνόμιο δεν δόθηκε στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι ακόμη δεσμεύονται με περιοριστικούς όρους!
Είναι χαρακτηριστικό του ΣΥΡΙΖΑ να προστρέχει για την υπεράσπιση των αριστερών τρομοκρατών και παράλληλα κατήγγειλε τις σημαντικές καταστροφές που προκλήθηκαν στην Ερμού από τα "συντρόφια" της Ηριάννας. Η κυβέρνηση τι κάνει; Αναζητά τους δράστες για να τους... διορίσει;
Τέλος, αναφορικά με το νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης αναρωτήθηκε ποιος εγγυάται ότι ένας κρατικοποιημένος ΟΑΣΘ δεν θα χρεοκοπήσει, ώστε στην συνέχεια να πέσει στα χέρια του υπερταμείου αποκρατικοποιήσεων;
Η Χρυσή Αυγή απαιτεί από την κυβέρνηση να δώσει ρητή δέσμευση για την μη μεταπώληση του ΟΑΣΘ σε ιδιώτη, αμέσως μετά την κρατικοποίηση.