Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Πωλητήριο μέχρι και στην Ακρόπολη θα βάλει ο Μητσοτάκης που τα ΜΜΕ παρουσιάζουν ως... “εναλλακτική”


Πωλητήριο μέχρι και στην Ακρόπολη θα βάλει ο Μητσοτάκης που τα ΜΜΕ παρουσιάζουν ως... “εναλλακτική”
Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσπαθούν να παρουσιάσουν ως «εναλλακτική» οι φυλλάδες, τα κανάλια της διαπλοκής και τα υπόλοιπα μέσα που διαθέτουν οι πολιτικάντηδες για να επηρεάζουν την κοινή γνώμη.
Πωλητήριο στην Ακρόπολη θα βάλει ο Μητσοτάκης

Το κατά πόσο ο Μητσοτάκης είναι «εναλλακτική» το βεβαιώνει μία πρόσφατη δήλωσή του σε εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, την οποία και σας παραθέτουμε ευθύς αμέσως:
«Υπάρχουν τεράστια περιθώρια στη διαχείριση των αρχαιολογικών χώρων και στην εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα σε πεδία που, για πολλά χρόνια, τα θεωρούσαμε ταμπού… Δεν έχω τέτοιες αναστολές. Η δουλειά πρέπει να γίνεται»
Κοινώς, όποιος έχει αγανακτήσει με τον νεοφιλελεύθερο Τσίπρα, το ξεπούλημα της Ελλάδος, τις περικοπές συντάξεων και μισθών και την αυστηρή φορολόγηση των πάντων καλείται, από τα ΜΜΕ, να ψηφίσει Μητσοτάκη που θα βάλει και ταμπέλα Coca Cola πάνω στην Ακρόπολη.
Δύο μονάχα κόμματα: Η Χρυσή Αυγή και οι άλλοι
Ποιος είπε ότι το «ελληνικό» το κράτος δεν έχει συνέχεια; Η μοναδική διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα εξουσίας είναι καθαρά εικαστική. Ο Τσίπρας ξεπουλάει την Ελλάδα και φτωχοποιεί τους Έλληνες με «πόνο στην καρδιά» και «δάκρυ στο μάγουλο», ενώ ο Μητσοτάκης το κάνει με χαρά και προτάσεις για πιο μεγάλη απόδοση.
Τα ίδια και στο θέμα το λεγόμενο «προσφυγικό». Ο Τσίπρας με χαρά υποδέχεται τις μυριάδες των λαθρομεταναστών, κουνώντας το δάκτυλο σε όσους αντιδρούν, αλλά ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία έχει υπόγειες συνεργασίες με ΜΚΟ και προωθεί την λαθρομετανάστευση, αλλά με ρητορεία «σκληρή» και «δεξιά» για τον «νόμο» και την «τάξη».
Δεν είναι καθόλου τυχαία η συμφωνία ολάκερου του «συνταγματικού τόξου» στα μείζονα ζητήματα της εν Ελλάδι πολιτικής: Τζαμί στον Βοτανικό, Σύμφωνο Συμβίωσης ομοφυλοφίλων, αθρόα προσέλευση λαθρομεταναστών, μνημόνια, πλήρης αθώωση της διαφθοράς, ξεπούλημα της δημόσιας υπηρεσίας και άλλα πολλά. Σε όλα συμφωνούν, σε όλα ψηφίζουνε μαζί, πάντα με αυτό το… πλην Χρυσής Αυγής.
Πορεία προς τον Λαό
Όχι μονάχα τώρα με την πρόφαση της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά ακόμα και πριν από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή το σύστημα φρόντιζε να αποκρύπτει τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Ακόμα και στις ελάχιστες περιπτώσεις που καλούσαν εκπρόσωπό μας στις εκπομπές τους και στα πάνελ τους φρόντιζαν να περιορίζουν τις ερωτήσεις στα γνωστά προβοκατόρικα περί «ναζί» και άλλα τέτοια φαιδρά, αγνοώντας το… πεισματάρικο το ημερολόγιο που δείχνει 2017.
Το κάνανε αυτό γιατί ξέρανε ότι η προβολή των θέσεων της Χρυσής Αυγής θα αναδείκνυε ακόμα και στον πιο αδαή Έλληνα ότι στην Ελλάδα υπάρχουνε δύο μονάχα κόμματα, όπως προείπαμε. Αυτό θα δημιουργούσε «έκρηξη» των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και θα δημιουργούσε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα στο καθεστώς.
Δικό μας καθήκον να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους. Να ενημερώσουμε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, αλλά και για τις πραγματικές θέσεις των υπολοίπων κομμάτων της κλεπτοκρατίας. Να γνωρίζουν οι Έλληνες τα πραγματικά σχέδια του Μητσοτάκη και του Τσίπρα, πέρα από το «προφίλ» που τους χτίζουν τα επικοινωνιακά τους επιτελεία. Πορεία προς τον Λαό οφείλουμε να κάνουμε και σίγουρα θα νικήσουμε, γιατί η Αλήθεια πάντα νικάει το ψεύδος.
Κώστας Αλεξανδράκης


9