Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Όταν οι συστημικοί δημοσιογράφοι έρχονται στα λόγια του Αρχηγού: Τι θα γίνει αν μπουν Χρυσαυγίτες στην Βουλή;


Όταν οι συστημικοί δημοσιογράφοι έρχονται στα λόγια του Αρχηγού: Τι θα γίνει αν μπουν Χρυσαυγίτες στην Βουλή;
Την Τετάρτη οι θρασύδειλοι αναρχοκομμουνιστές του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στην Βουλή για να διαμαρτυρηθούν για την φυλάκιση της καταδικασμένης για τρομοκρατία, Ηριάννας Βασιλειάδη - Λιναρδάκη.
Η "ακτιβιστική" τους ενέργεια φυσικά έγινε εκ του ασφαλούς, καθώς πρόεδρος της Βουλής, υπουργός Προ. Πο. και όλη η κυβέρνηση του "Ρουβίκωνα" έσπευσαν να παρέμβουν για να απελευθερωθούν τα "παιδιά".

Λίγες ώρες μετά, από το ίδιο σημείο που ξεφτιλίστηκε η "δημοκρατία" και το κράτος δικαίου, από το περιστύλιο της Βουλής ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου αναρωτήθηκε: "Τι θα έχουν να πουν στα κανάλια και στις φυλλάδες, αν αντί για αυτούς έρθουν στην Βουλή Χρυσαυγίτες;" Όπως γράψαμε και χθες ρητορικό το ερώτημα... Προφανώς η "ενοχλητική" δήλωση του Συναγωνιστή Ν. Μιχαλολιάκου αποσιωπήθηκε από τα ΜΜΕ της διαπλοκής.
Δύο μέρες μετά όμως ένας συστημικός δημοσιογράφος της "Καθημερινής", ο κ. Τάκης Θεοδωρόπουλος έγραψε στο άρθρο του με τίτλο "Διατηρητέα η τρομοκρατία" τα εξής: "To πρόβλημα δεν είναι μόνον ότι ο πρόεδρος της Βουλής και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απαίτησαν να μην τιμωρηθούν κάποιοι που διέπραξαν αξιόποινες πράξεις. Σιγά τα ωά. Το πρόβλημα είναι η προστασία της ανωνυμίας τους. Και δεν εννοώ τα ονοματεπώνυμα των φυσικών προσώπων. Εννοώ το ονοματεπώνυμο του «πολιτικού τους ακτιβισμού». Για φαντασθείτε αν το ίδιο είχε γίνει από μέλη της Χρυσής Αυγής; ". Φυσικά ο Τ. Θεοδωρόπουλος ως δημοσιογράφος της "Καθημερινής" δεν μπορεί να χαρακτηριστεί "ακραίος" και "φασίστας", έγραψε όμως μια αυτονόητη ενοχλητική αλήθεια.
Την απάντηση του τι θα γινόνταν αν αντί για "Ρουβίκωνες" στην Βουλή είχαν μπουκάρει Χρυσαυγίτες την ξέρουν όλοι τους και όλοι μας... Θα είχαν ξεκινήσει "Χρυσαγειάδες" σε όλα τα κανάλια, τις φυλλάδες και τα παπαγαλάκια του διαδικτύου και δεν αποκλείεται να βλέπαμε και καινούριες παράνομες συλλήψεις και προφυλακίσεις των βουλευτών της "εγκληματικής οργάνωσης".
Όσο για τους ακτιβιστές του Εθνικισμού, προφανώς και ΔΕΝ θα απελευθερώνονταν με συνοπτικές διαδικασίες και εντολή Βούτση. Θα παρέμεναν κλεισμένοι στο πιο βαθύ μπουντρούμι μέχρι να "μετανοήσουν" για το αμάρτημά τους κατά του "ναού της Δημοκρατίας", ενώ τα στοιχεία τους, τα πρόσωπα μέχρι και οι συγγενικές τους σχέσεις θα "κρέμονταν στα μανταλάκια" της διαπλοκής.
Θα κλείσουμε με μια φράση του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου και ο "νοών νοείτω": Θα ξημερώσει η μέρα που θα τους χτυπήσουμε εμείς την πόρτα!