Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Χρήστος Παππάς προς Federica Mogherini: Oι Εθνικιστές δεν σας καλωσορίζουν και δεν υποτάσσονται στους αφέντες σας της Νέας Τάξης


Αύριο 21 Ιουλίου η ελληνική Βουλή θα υποδεχτεί την Ύπατη  εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφάλειας και Αντιπρόεδρο του Διευθυντηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Commission) κα. Federica Mogherini.
Ο σκοπός της επίσκεψης της ευρωπαΐστριας κα. Mogherini είναι προφανής.
Προετοιμάζονται τα εθνικά κοινοβούλια για την επίτευξη της πολυδιαφημισμένης ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, δηλαδή για μια νέα Λισαβόνα όπου τα εθνικά κράτη όχι μόνο θα περιοριστούν, όπως έλεγε και η κ. Άννα Ψαρούδα - Μπενάκη πριν από χρόνια ως Πρόεδρος της Βουλής στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, αλλά θα καταργηθούν χάριν της ομοσπονδοποίησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης σ’ ένα σύστημα πραγματικής ευρωπαϊκής τυραννίας με την χειραγώγηση των Λαών, κατάργηση των ελευθεριών στο οποίο τείνει η Ευρωπαϊκή Ένωση και μεθοδεύει στο όνομα δήθεν αυτών των ελευθεριών της Δημοκρατίας, και της πολιτικής ασφάλειας, για την οποία θα μιλήσει αύριο η Ιταλίδα επίτροπος.

Αλήθεια, τι γνωρίζουν οι κόλακες, υπάλληλοι βουλευτές των  κομμάτων του συνταγματικού τόξου, όταν θα υποδεχτούν την κ. Επίτροπο για την πραγματική Ευρωπαϊκή Ένωση και τους σκοπούς της; Αλήθεια, τι γνωρίζει ο ελληνικός Λαός για την παντοδύναμη Ευρωπαϊκή Ένωση; Πώς λειτουργεί αυτή η συμμορία των γραφειοκρατών με την περίσσια πολιτική δύναμη που δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα;
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως πριν από λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε από διαρροή εγγράφων της λέσχης Bilderberg, αποτελεί σχέδιο αυτής της μυστικής σύναξης των πολιτικά και οικονομικά ισχυρών του τόπου και σχεδιάστηκε ώστε η μεγάλη πλειοψηφία των Λαών, η μάζα των Λαών να μην μπορεί να ελέγξει και να παρέμβει σε αυτήν την Ευρωπαϊκή, τυραννική υπερκυβέρνηση.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς υπερβολή είναι μια δικτατορία με ατελείωτη σινικού τύπου γραφειοκρατία, με ατελείωτα παραρτήματα αποφάσεων και ελέγχου, δηλαδή Επιτροπών, Διευθυντηρίων, τεχνοκρατών και υπουργείων στην οποία επικρατεί η απόλυτος αδιαφάνεια και για την οποία οι ευρωπαϊκοί Λαοί πρέπει να έχουν άγνοια του τρόπου και των μεθόδων λειτουργίας τους.
Ένας ευρωπαίος Επίτροπος για παράδειγμα, μη εκλεγμένος με λαϊκή εντολή, είναι αδύνατον να γνωρίζει ο Λαός σε ποιον είναι υπόλογος και ποια τα κριτήρια επιλογής του και τι ακριβώς κάνει.
Διαβάστε την συνέχεια στο ιστολόγιο του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά