Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Ισχυρή Χρυσή Αυγή με αυξημένα ποσοστά δείχνει δημοσκόπηση της Metron Analysis


Ισχυρή Χρυσή Αυγή με αυξημένα ποσοστά δείχνει δημοσκόπηση της Metron Analysis
Στην δημοσιότητα δόθηκε άλλη μία σφυγμομέτρηση, αυτή τη φορά από την Metron Analysis για την εφημερίδα «Παραπολιτικά». Η συγκεκριμένη μέτρηση επιβεβαιώνει την ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής, αλλά και την παγίωσή της στην Τρίτη θέση παρά τις προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες, που οδηγούν σε διόγκωση των ποσοστών που δίνονται στη ΝΔ, το ΠαΣοΚ και το ΚΚ€.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, λοιπόν, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 37%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 22,2%. Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή 8,3%, και έπονται ΠαΣοΚ με 8,1%, το ΚΚΕ 8%, η Ένωση Κεντρώων 3,8%.
Βέβαια, για να μιλάμε για τα πραγματικά στοιχεία, η ΝΔ δεν βρίσκεται σε αυτό το ποσοστό, αλλά πολύ μικρότερο, εμφανίζεται όμως τόσο υψηλά, προκειμένου να συσπειρώσει τα λαμόγια που τώρα βρίσκονται στον Σύριζα, ο οποίος είναι ακόμα θελκτικός μέχρι και για τον Τσοχατζόπουλο.
Αντίστοιχα, η διαφορά της Χρυσής Αυγής με το ΠαΣοΚ και το ΚΚ€ είναι δυσθεώρητη και δεν δύναται να γεφυρωθεί από φτηνές μεθοδεύσεις, όπως οι πειραγμένες μετρήσεις. Αυτό, όμως, θα το συντηρούν οι δημοσκόποι μέχρι τελευταία στιγμή, για να εξασφαλίσουν μέχρι και το τελευταίο ψηφαλάκι για ενδεχόμενη συγκυβέρνηση Κυριάκου – Φώφης.