Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Συνέντευξη Ελένης Ζαρούλια στο Radio1d.gr για την πολιτική επικαιρότητα - ΒΙΝΤΕΟ


Για την πολιτική επικαιρότητα μίλησε η βουλευτής Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια στο radio1d.gr και την εκπομπή «Εκλεκτικές Συγγένειες» με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.
Σχετικά με το Κυπριακό η κα. Ζαρούλια είπε πως η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που έχει ζητήσει επίσημα το άνοιγμα του Φακέλου της Κύπρου και ενώ η κυβέρνηση κινείται προς την κατεύθυνση δημοσιοποίησης του Φακέλου, ο κ. Βούτσης δηλώνει πως ορισμένοι φάκελοι έχουν χαθεί… Επιπλέον, η κα. Ζαρούλια τόνισε πως και η Ελλάδα πρέπει να χαράξει και να αξιοποιήσει τη δική της ΑΟΖ και να επεκτείνει τα χώρικά της ύδατα σε δώδεκα μίλια.

Η κα. Ζαρούλια αναφέρθηκε και στο θέμα της καταδικασμένης για τρομοκρατία Ηριάννας Βασιλειάδη - Λιναρδάκη, λέγοντας πως καταδικάστηκε χωρίς κανένα ελαφρυντικό και είναι τουλάχιστον προκλητική η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που την παραλληλίζει με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Το μόνο μας έγκλημα για το οποίο πήγαμε φυλακή, είπε η κα. Ζαρούλια, ήταν ότι κόβαμε ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία!
Επιπλέον, η Βουλευτής έθιξε και το μείζον θέμα των ναρκωτικών για το οποίο καμία άλλη παράταξη δεν κάνει λόγο και όλοι αδιαφορούν για τους νέους ανθρώπους, θύματα των εμπόρων ναρκωτικών.
Σχετικά με τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ η κα. Ζαρούλια είπε ότι το ΕΣΡ κάνει τον "Πόντιο Πιλάτο" και κάποιοι φαίνεται ότι είναι περισσότερο ίσοι από τους άλλους. Όσον αφορά την υπόθεση της άνανδρης δολοφονίας του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη η βουλευτής σημείωσε ότι ο φάκελος της υπόθεσης έχει θαφτεί και δεν προχωράει η έρευνα. Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τόσκας συνομιλεί με το κράτος των Εξαρχείων και δεν πειράζει τις καταλήψεις.
Εκτός των άλλων, η Βουλευτής της Β’ Αθηνών είπε ότι η ανεργία δεν έχει μειωθεί, άσχετα με αυτά που λέει ο πρωθυπουργός και πολύς κόσμος είναι άνεργος και αναζητά εργασία. Αντί να ανοίγουν μαγαζιά, κλείνουν και τα λίγα που μένουν ανοιχτά, αφού τα "παιδιά" του ΣΥΡΙΖΑ τα σπάνε και τα καταστρέφουν, σημείωσε η κα. Ζαρούλια. Παράλληλα, μιλώντας για το μεταναστευτικό είπε πως όλοι αυτοί που κάνουν επεισόδια και καίνε τις εγκαταστάσεις δεν είναι πρόσφυγες, αλλά λαθρομετανάστες που θα έπρεπε να έχουν απελαθεί.
Τέλος, η κα. Ζαρούλια δήλωσε αισιόδοξη για αύξηση των ποσοστών της Χρυσης Αυγής, καθώς μάλιστα είναι δεύτερο κόμμα ανάμεσα στους πολίτες με εισόδημα μέχρι 600 ευρώ.