Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Βρώμικη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής για την κρατική χρηματοδότηση: Τα παπαγαλάκια δεν γράφουν ότι δεν παίρνουμε ούτε μισό ευρώ!


Τα σάπια κόμματα της κλεπτοκρατίας έλαβαν χθες την τρίτη δόση της κρατικής χρηματοδότησης για το 2017, τσεπώνοντας πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ. Τα κλεμμένα από τον Ελληνικό Λαό κατέληξαν στις τσέπες των πολιτικάντηδων, ακόμα και των πλέον ανύπαρκτων κομμάτων όπως το ΛΑΟΣ και η ΛΑΕΝ του Λαφαζάνη.

Από την μια λοιπόν το πολιτικό κατεστημένο γέμισε τις τσέπες του και από την άλλη τα παπαγαλάκια της διαπλοκής δημοσίευσαν τον πίνακα του υπουργείου Εσωτερικών, στον οποίο καταγράφεται το ποσό που θα έπαιρνε η Χρυσή Αυγή, αν δεν έχει γίνει η παράνομη και αντισυνταγματική αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης.
Κανένα κανάλι και καμία φυλλάδα της διαπλοκής δεν σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή δεν λαμβάνει ούτε μισό ευρώ! Πεδίο προπαγάνδας λοιπόν και η κρατική χρηματοδότηση, για να νομίζουν οι αδαείς ότι η Χρυσή Αυγή "είναι μέσα στο σύστημα".
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Δημοκρατία", όπου δίπλα στο ποσό που ΘΑ λάμβανε η Χρυσή Αυγή και φυσικά ΔΕΝ το λαμβάνει σημειώνεται: "(σ.σ. το κόμμα υπενθυμίζει εντούτοις ότι δεν λαμβάνει ούτε μισό ευρώ κρατική χρηματοδότηση)".
Και εδώ γεννάται το εύλογο ερώτημα: Είναι ζήτημα του τι λέει το κόμμα ή της αδιαμφισβήτητης αλήθειας και πραγματικότητας; Όλος ο Ελληνικός Λαός, πλην κάποιων ελάχιστων εγκάθετων και ηλιθίων, γνωρίζει ότι η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση!
Για να μην αναφερθούμε στις λοιπές φυλλάδες που στο ρεπορτάζ γράφεται κανονικά το ποσό λες και δεν έχει γίνει αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης.
Καλή και ύπουλη η προσπάθεια συκοφάντησης κύριοι, αλλά δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας!