Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Δυναμική πορεία Αμερικανών Πατριωτών ενάντια στη λαθρομετανάστευση - Διαλύθηκε η αντισυγκέντρωση των ορφανών του Σόρος


Δυναμική πορεία Αμερικανών Πατριωτών ενάντια στη λαθρομετανάστευση - Διαλύθηκε η αντισυγκέντρωση των ορφανών του Σόρος
Με το σύνθημα "One people, one nation, end immigration" ("Ένας Λαός, ένα Έθνος, τέλος στην λαθρομετανάστευση") χιλιάδες Αμερικανοί Πατριώτες και Εθνικιστές διαδήλωσαν στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια. Η τεράστια σε όγκο και παλμό πορεία με αναμμένους πυρσούς ήταν απόλυτα ειρηνική και εισέπραξε την συμπάθεια της πλειοψηφίας των πολιτών. 

Κάπου εκεί ανέλαβαν δράση τα ορφανά του Σόρος, η επιδοτούμενη από το σιωνιστικό κεφάλαιο οργάνωση Antifa, προκαλώντας άγρια επεισόδια που δεν άργησαν να επεκταθούν σε ολόκληρη την πόλη. Με την κλασική μέθοδο της αντισυγκέντρωσης, πάνοπλοι αναρχοαριστεριστές επιτέθηκαν στην ειρηνική διαδήλωση των Αμερικανών Πατριωτών, η εξέλιξη όμως των γεγονότων δεν ήταν αυτή που περίμεναν.
Οι ομάδες περιφρούρησης της εθνικιστικής πορείας έτρεψαν σε φυγή τους antifa, ενώ στους δρόμους της Βιρτζίνια έκαναν την εμφάνισή τους μέλη των τοπικών ομάδων πολιτοφυλακής (militia) εξοπλισμένα με πολεμικά τυφέκια. Όπως καταλαβαίνετε, οι οργανώσεις του Soros επέστρεψαν στις τρύπες τους με συνοπτικές διαδικασίες και άρχισαν τις γνωστές κλάψες και την μαύρη προπαγάνδα στα ΜΜΕ.
Οι τοπικοί άρχοντες, που ευθύνονται εν πολλοίς για την έκρηξη της βίας (όλα ξεκίνησαν έπειτα από εντολή της δημοτικής αρχής να αποσυρθεί ανδριάντας στρατηγού του αμερικανικού εμφυλίου) κήρυξαν την Πολιτεία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η νόμιμη συγκέντρωση των πατριωτών απαγορεύθηκε και οι antifa συνέχισαν τα βίαια επεισόδια με τραγικό αποτέλεσμα: πολίτης παρέσυρε με το όχημά του συμμετέχοντες στην αντισυγκέντρωση προκαλώντας ένα θάνατο και πολλούς τραυματισμούς.
Το σχέδιο των οργανωμένων αντισυγκεντρώσεων ενάντια σε όσους αντιμάχονται την παγκοσμιοποίηση και την λαθρομετανάστευση δεν είναι κάτι καινούριο. Η Χρυσή Αυγή αντιμετωπίζει επί δεκαετίες των βρώμικο πόλεμο των ανθελληνικών κυκλωμάτων (Σόρος και σία) που επιδοτούν πλουσιοπάροχα τους εγκληματίες αντιρατσιστές.