Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Αμετανόητος ο Βούτσης: Αν ξαναμπουκάρει ο “Ρουβίκωνας” στην Βουλή, πάλι ελεύθερους θα τους αφήσω!


Αμετανόητος ο Βούτσης: Αν ξαναμπουκάρει ο “Ρουβίκωνας” στην Βουλή, πάλι ελεύθερους θα τους αφήσω!
Το πόσο αλαζονικοί και προσκολλημένοι στις ιδεοληψίες τους είναι οι Συριζαίοι ήρθε να επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Βουλής, Βούτσης.
Μιλώντας και ενεργώντας ως φανατικός Συριζαίος και όχι ως πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων δήλωσε αμετανόητος για την εξωθεσμική του παρέμβαση και την απελευθέρωση των αναρχοκομμουνιστών του "Ρουβίκωνα" που εισέβαλαν στην Βουλή, σημειώνοντας μάλιστα ότι στο μέλλον θα έκανε ξανά το ίδιο!

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Νέα Σελίδα" δήλωσε ανερυθρίαστα: "Μας κατηγόρησαν ότι έγιναν συλλήψεις, που δεν έγιναν από τη φρουρά της Βουλής ούτε σε συνεννόηση μαζί της, εκεί είναι το λεπτό ζήτημα. Επίσης, στο παρελθόν έχουν αποφύγει όλοι να κάνουν συλλήψεις µε ή χωρίς χειροπέδες, αλλά σε όλα τα ζητήματα που αναφέρω και στην επιστολή µου, είτε συμβαίνουν μέσα στο Κοινοβούλιο είτε έξω, κρατούνται τα στοιχεία, διασταυρώνονται από τις αρμόδιες Αρχές και ακολουθείται μια διαδικασία που δεν είναι σύλληψη. Από εκεί και πέρα είναι έκθετοι όσοι θέλησαν να δημιουργήσουν ζήτημα σύγκρουσης και αντιπαράθεσης µε την αστυνομία".
Το βασικότερο όμως είναι ότι στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα έπραττε το ίδιο σε αντίστοιχο ζήτημα στο μέλλον ο Βούτσης απάντησε ορθά κοφτά: "Απολύτως"!
Δεν ιδρώνει το αυτί των Συριζαίων, παραμένουν αμετανόητοι μπολσεβικοί!