Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Η ΝΔ προσκυνά την αριστερά - Η Χρυσή Αυγή ποτέ!


Η ΝΔ προσκυνά την αριστερά - Η Χρυσή Αυγή ποτέ!
Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας
Κατά την προεκλογική περίοδο του Ιανουαρίου του 2015, όπως πράττει πάντοτε και σε όλες τις προεκλογικές περιόδους της μεταπολίτευσης, η ΝΔ βάσισε την προπαγανδιστική της γραμμή σε αντικομμουνιστικά πρότυπα, όχι βεβαίως ελέω του πατριωτικού της πνεύματος αλλά καθαρά προς εξαπάτηση των πατριωτών ψηφοφόρων. Αυτή η γραμμή συνεχίζεται για ευνόητους λόγους μέχρι σήμερα, παρά το γεγονός ότι τα στελέχη της αδυνατούν να κρύψουν το θαυμασμό τους για τον κομμουνισμό, ξεσκεπάζοντας μπρος στα μάτια των δικαίως οργισμένων ψηφοφόρων τους την μεγαλειώδη απάτη που καλείται «πατριωτική» Νέα Δημοκρατία.

Με διαφορά μόλις λίγων ωρών, δύο βουλευτές της ψοφοδεξιάς φρόντισαν να γκρεμίσουν συθέμελα όσα ο κομματικός μηχανισμός και τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης χτίζουν εδώ και δυόμιση έτη. Ο δειλός έως ασθενικός «αντικομμουνισμός» της ΝΔ πολτοποιήθηκε στην κυριολεξία, αφήνοντας να αποκαλυφθεί στον Ελληνικό Λαό η γύμνια μιας ολόκληρης παράταξης φιλοκομμουνιστών οι οποίοι προσποιούνται τους πατριώτες και κυρίως, το αντίπαλο δέος της αριστεράς.
Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, η βουλευτής της ΝΔ Ν. Κεραμέως δήλωσε τα κάτωθι, τα οποία μάλιστα την έκαναν να νιώσει τόσο περήφανη ώστε να τα αναδημοσιεύσει και στον προσωπικό της λογαριασμό στοTwitter: «Η αριστερά έχει δώσει σημαντικούς αγώνες στον τόπο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι κατ’ ευφημισμό αριστερά»!
Πριν την κυρία Κεραμέως, το στίγμα της σημερινής ΝΔ είχε φροντίσει να δώσει ένας άλλος βουλευτής, ο οποίος τυγχάνει να είναι και αντιπρόεδρος του κόμματος! Ο λόγος για τον Κ. Χατζηδάκη, ο οποίος δήλωσε σε ακροαριστερό μέσο τα εξής βαθυστόχαστα: «Η πολιτικά αντιαισθητική συμπεριφορά του Σύριζα με ύβρεις κλπ δεν θυμίζει σε τίποτα την ανανεωτική αριστερά του Λεωνίδα Κύρκου»!
Οι δηλώσεις των δύο σημαινόντων στελεχών της ΝΔ και δη εκείνες του αντιπροέδρου της, προκάλεσαν την έκρηξη εκατοντάδων ανθρώπων, οι οποίοι...