Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Mετά την Πατρίδα και την Θρησκεία... Επόμενος Στόχος είναι η Οικογένεια


Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"
H πρόταση για την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, δεν ήρθε από κάποια «ακραία συνιστώσα» αλλά κατατέθηκε επίσημα από την ίδια την κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτα χτύπησαν την Πατρίδα μας, μετά άνοιξαν μέτωπο κατά της Θρησκείας και τώρα ήρθε η στιγμή για να επιχειρήσουν την διάλυση της οικογένειας όπως την ξέρουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια...

Βαρυσήμαντη πολιτική απόφαση εξέδωσε η συμμορία των γραφικών που έχει γίνει κυβέρνηση της χώρας. Συγκεκριμένα, μετά την παράδοση της Σημαίας με κλήρωση, τον αποχριστιανισμό του μαθήματος των θρησκευτικών και άλλα πολλά, η κεντρική επιτροπή του Σύριζα αποφάσισε ότι θα προχωρήσουν άμεσα στον «πολιτικό γάμο ομοφυλοφίλων και το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην τεκνοθεσία», σημειώνοντας ότι είναι «ώριμο να προχωρήσουμε σε αυτές τις τομές».
Ύστερα από αυτή την απόφαση της Κ.Ε. του Σύριζα πρέπει να υπήρξαν πανηγυρισμοί στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στα οποία έχουν παντού κρεμάσει φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη με την επιτροπή των τρανσέξουαλ. Άλλο ένα νομοσχέδιο του Σύριζα που θα φέρει «συνεννόηση» και «ομόνοια» στο «συνταγματικό τόξο». Άλλο ένα «προοδευτικό» νομοσχέδιο που θα ψηφίσουν με χέρια και με πόδια οι Βορίδηδες και οι Γεωργιάδηδες, οι κατά τα άλλα «σκληροί δεξιοί», αλλά παράλληλα και ευαισθητούληδες στο θέμα, για τους δικούς τους λόγους.
Θα πρέπει να το θυμόμαστε και να μην το ξεχνάμε ποτέ: τα μόνα νομοσχέδια στην μεταπολίτευση που πέρασαν από την βουλή με εξωφρενική πλειοψηφία, από το σύνολο των κομμάτων, πλην Χρυσής Αυγής ΠΑΝΤΑ, ήταν το μνημόνιο του Σύριζα, το «σύμφωνο συμβίωσης» και το τζαμί στον Βοτανικό. Όμως, τι είναι αυτό που ενώνει στις κρίσιμες αυτές στιγμές όλα τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγμα-τικού τόξου» και τα οδηγεί να υπερψηφίζουν τέτοια νομοσχέδια, με τόσες ευρείες πλειοψηφίες, ασχέτως αν μετά μερικοί από αυτούς πηγαίνουν και ζητάνε συγγνώμη στις ενορίες τους για να μην τους πάρουν με τις ντομάτες οι συγχωριανοί ή συμπολίτες τους;
Η απάντηση είναι για άλλη μία φορά το μεγάλο κύκλωμα της παγκοσμιοποίησης με τις χιλιάδες οργανώσεις και παραοργανώσεις και - ΚΥΡΙΩΣ - με τα δισεκατομμύρια των ντόλαρς να διακινούνται χωρίς σταματημό. Τόσο ο Σόρος όσο και άλλες οργανώσεις (σε μία εξ αυτών προσπαθεί να το παίξει… ανθρωπίστρια ακόμα και ο σύγχρονος «Ηρώδης», η Μαντλίν Ολμπράιτ) έχουν χαράξει με σαφήνεια την στρατηγική γραμμή για την επίθεση ενάντια στους ανθρώπους.
Πρώτα θα χτυπηθεί και θα απαξιωθεί η έννοια της Πατρίδος, η έννοια του Αίματος και της Καταγωγής, προκειμένου να αποκοπεί ο άνθρωπος από τις ρίζες του. Ακολούθως θα ανοιχθεί το μέτωπο εναντίον της Θρησκείας, προκειμένου ο άνθρωπος να απωλέσει την ηθική του υπόσταση. Τέλος, θα αποδομηθεί η οικογένεια, προκειμένου ο άνθρωπος να μην έχει ούτε αυτό το τελευταίο καταφύγιο και να καταστεί άπαξ και δια παντός έρμαιο των αρπακτικών της παγκοσμιοποίησης, στα πλαίσια της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Η απάντηση σε όλα αυτά είναι η Εθνική Αντίσταση των Εθνικιστών, που ορθώνεται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, με πρωτοπόρο και παράδειγμα το Κίνημα της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.