Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

«Γκιαούρ Λιβαδειά»!


«Γκιαούρ Λιβαδειά»!
Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας
Εκείνοι που έστησαν πολιτικές καριέρες -και βολεύτηκαν στο διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας- πάνω στο σύνθημα «φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι», υποδέχτηκαν ως υπάκουοι υποτακτικοί στην πόλη της Λιβαδειάς τον πρέσβη των ΗΠΑ, αποδεικνύοντας με τον πλέον περίτρανο τρόπο πως την ελληνόφωνη αριστερά χαρακτηρίζουν δύο στοιχεία: πρώτον, το μίσος για την Ελλάδα και τους Έλληνες και δεύτερον τη λατρεία προς το Χρήμα.

Υπό αυτό το πρίσμα η επίσκεψη του αμερικανού πρέσβη στη Λιβαδειά δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται από εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις: των αριστερών τοπικών παραγόντων που βαρούσαν προσοχές μπρος στο αφεντικό που πληρώνει και αντίστροφα, από το αφεντικό προς τους υπαλλήλους που πληρώνονται αδρά για να παριστάνουν τους «ανθρωπιστές».
«Λιβαδειά, ένα καλό παράδειγμα φιλοξενίας προσφύγων», τιτλοφορείται το άρθρο του Τζέφρι Πάιατ σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης. Εκεί ο αμερικανός διπλωμάτης, εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του για τις πολύτιμες υπηρεσίες των δημοτικών αρχών προς την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησής του, υπηρεσίες βεβαίως οι οποίες πλήττουν θανάσιμα την Πατρίδα και το Λαό μας. Και τι τραγική της τύχης ειρωνεία: οι μεγαλύτεροι λακέδες των «φονιάδων των Λαών» Αμερικανών, έγιναν οι μαρξιστές απατεώνες, οι άλλοτε φοβεροί και τρομεροί «αμερικανοφάγοι»!
Όπως ήταν φυσικό, το στημένο σκηνικό της επίσκεψης του πρέσβη των ΗΠΑ στη πρωτεύουσα της Βοιωτίας με τα εκατέρωθεν συγχαρητήρια, δεν χωρούσε την άποψη των πολιτών της πόλης, οι οποίοι βιώνουν στην πράξη τον ρατσισμό ενός αντεθνικού Κράτους και κατ’ επέκταση της δημοτικής αρχής, εις βάρος των Ελλήνων. Δεν χωρούσε δε, καθώς σε αυτή την περίπτωση η δημοτική αρχή των αμερικανοκομμουνιστών και μαζί της το μεγάλο αφεντικό, ο κύριος Πρέσβης, θα βρίσκονταν στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να απαντήσουν σε αμείλικτα ερωτήματα τα οποία θα ξεσκέπαζαν το υποκριτικό του κίβδηλου ανθρωπισμού τους.
Επί οκτώ συναπτά έτη οι Έλληνες πολίτες...