Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Αισχρή πρόκληση από αναρχοκομμουνιστές: Βεβήλωσαν το Μνημείο του Ήρωα της Επανάστασης, Αλέξανδρου Υψηλάντη


Αισχρή πρόκληση από αναρχοκομμουνιστές: Βεβήλωσαν το Μνημείο του Ήρωα της Επανάστασης, Αλέξανδρου Υψηλάντη
Ούτε μια σωστή προβοκάτσια δεν μπόρεσαν να στήσουν οι αναρχοαλήτες, που βεβήλωσαν το Μνημείο του Αλέξανδρου Υψηλάντη στον προαύλιο χώρο του ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Πεδίο του Άρεως.
Επηρεασμένοι από το θέαμα της νεκροκεφαλής του Ιερού Λόχου στο άγαλμα του Υψηλάντη το πέρασαν προφανώς για… «ναζιστικό» σύμβολο και θέλησαν να το συμπληρώσουν «καταλλήλως». Μόνο, που το ανθελληνικό τους μένος και η βλακεία τους είναι τέτοιου απύθμενου μεγέθους, που η επιγραφή «Αρτέμης Μάτσας» πιο δίπλα πρόδωσε την ιδεολογική ταυτότητα του ανθελληνισμού τους.

Είναι τόσο «στόκοι» οι βέβηλοι αληταράδες, που έβαλαν ροζ μπογιά στην νεκροκεφαλή (οστά και κρανίο) που ήδη υπήρχαν στο γλυπτό για να τα… καταγγείλουν ως «φασιστικά» και κατόπιν ως… επεξήγηση έβαλαν το «Αρτέμης Μάτσας» για να δείξουν ότι θεωρούν ότι και ο Υψηλάντης κατά βάθος ήταν πρόγονος των… ναζιστικών ιδεών. Πιο ηλίθιος και… «αντιφασίστας» δεν γίνεται…
Μετά τις καταστροφές στο Άγαλμα του Κολοκοτρώνη, το Μνημείο της Βορείου Ηπείρου στην Τοσίτσα και τις ασχήμιες στα αγάλματα των Πρωταγωνιστών της Εθνεγερσίας του 1821 στο Πεδίο του Άρεως, ήρθε τώρα και η σειρά του Αλέξανδρου Υψηλάντη από τα αναρχομηδενιστικά «σκουπίδια».
Χαρακτηριστικό της αδράνειας και της αναλγησίας του Δήμου Αθηναίων, δηλαδή του Καμίνη και της θλιβερής ακολουθίας του, αποτελεί το γεγονός ότι το Μνημείο του Υψηλάντη βανδαλίστηκε στα τέλη Αυγούστου και παραμένει σ’ αυτήν την αισχρή κατάσταση σχεδόν ένα μήνα, αφού φαίνεται ότι ο δήμαρχος της Αθήνας νοιάζεται μόνο για το πώς θα γίνει αρχηγός στο νέο εκλογικό μόρφωμα της αριστεράς και ο αντιδήμαρχός του να συμμετέχει σε γραφικές και θλιβερές συγκεντρώσεις ανθελλήνων με σκοπό την καταστροφή των γραφείων του Έντιμου και Νόμιμου, τρίτου σε εκλογική δύναμη, Πολιτικού Κόμματος της Χώρας.
Αυτή είναι η Ελλάδα του «Συνταγματικού τόξου» εν έτει 2017 και αυτά τα χάλια διαθέτει. Με τα Μνημεία των Ηρώων που έδωσαν την ζωή τους για την Ελευθερία της Χώρας να βεβηλώνονται ασύστολα από εθνικά ευνουχισμένους ανόητους και τους επίσημους λειτουργούς του αντεθνικού κράτους να αδιαφορούν χαρακτηριστικά όσο και προκλητικά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Οι θήκες με τις μεγάλες και αδάμαστες καρδιές των δύο Πριγκίπων της Επαναστάσεως του Έθνους μας ευρίσκονται στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών στην Στησιχόρου.