Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Σε δήμευση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς προχωρά ο Τσίπρας κατ΄ εντολή των Βρυξελλών


Σε δήμευση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς προχωρά ο Τσίπρας κατ΄ εντολή των Βρυξελλών
Το κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδεικνύεται δουλικά πειθήνιο στους ευρωπαίους τοκογλύφους που επιτακτικά επιζητούν την άμεση εκποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων μέσω συνοπτικών διαδικασιών και ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με το μόνο που να απασχολεί τον κομμουνιστή Τσίπρα να είναι η κατάρρευση των παραμυθιών του «ηθικού πλεονεκτήματος και του κοινωνικού προσώπου της αριστεράς».

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2017 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης δήλωνε κυνικά ότι το αριστερό κομμουνιστικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμο να ξεκινήσει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς σχετικά με τη ακίνητη περιουσία των Ελλήνων. Την εποχή εκείνων των δηλώσεων, που είναι μόνο πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο Σταθάκης διαβεβαίωνε ότι με τον ισχύοντα νόμο Κατσέλη θα υπάρξει «ισχυρή προστασία για την πρώτη κατοικία με τα 2/3 των περιστατικών να προστατεύονται πλήρως».
Φυσικά για το υπόλοιπο 33% των Ελλήνων δανειοληπτών που έχουν βρεθεί σε δυσμενή οικονομική κατάσταση ακριβώς λόγω της οικονομικής λαίλαπας που έχουν βιαίως επιβάλλει στην Ελλάδα τα διεθνή κοράκια με την απαραίτητη συνδρομή του κλεπτοκρατικού τόξου της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προφανώς δεν θα υπάρξει κανένα έλεος στην βορά των ευρωπαίων τοκογλύφων. Άλλωστε η παραπάνω δήλωση του Σταθάκη ήταν εντελώς παραπλανητική μιας και η δρομολόγηση της άρσης προστασίας της πρώτης κατοικίας για το 100% των δανειοληπτών είχε ήδη ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 με την εφαρμογή του νόμου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Ένα ακόμη σημαντικό σημείο των τότε δηλώσεων Σταθάκη ήταν ότι η κατασχετική μανία του κομμουνιστικού κράτους θα ξεκινούσε από τα επαγγελματικά ακίνητα. Ειλικρινά  ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αλλάξει επικοινωνιολόγο εάν πιστεύει ότι η κατάσχεση ενός επαγγελματικού ακινήτου φαίνεται πιο ανθρωπιστική από την κατάσχεση μιας κατοικίας. Η κορωνίδα των τότε δηλώσεων Σταθάκη ήταν η εκτίμηση του ότι «επειδή η οικονομία ανακάμπτει, το 2018 θα έχουν τελειώσει τα μνημόνια», λόγια που κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα μπορεί να πιστέψει αφού προετοιμάζονται ήδη περισσότερες "αξιολογήσεις, μνημόνια, δόσεις και υποδόσεις" από την διεθνή τοκογλυφία κατά της Ελλάδος.
Ερχόμαστε στο σήμερα όπου σύμφωνα με αρκετές ειδησεογραφικές πηγές, οι ευρωπαίοι τοκογλύφοι, με την βολική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που ελέγχεται πλήρως από την Γερμανία, απειλούν τον Τσίπρα ότι εάν δεν ξεκινήσει άμεσα τα ηλεκτρονικά κατασχετήρια για την άμεση δήμευση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων δανειοληπτών, τότε θα καθυστερήσουν την «τρίτη αξιολόγηση» μεταθέτοντας την στο eurogroup του Νοεμβρίου. Δηλαδή οι τοκογλύφοι απειλούν ότι εάν δεν πάρουν σύντομα με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων τότε δεν θα δώσουν την επόμενη δόση του επαχθούς δανείου και δεν θα βυθίσουν ολόκληρη την Ελλάδα σε περισσότερο παράνομο χρέος. Μάλλον το επιχείρημα των τοκογλύφων είτε δεν στηρίζεται σε σταθερές λογικές βάσεις είτε απευθύνεται σε φανατικούς δογματικούς υποστηρικτές του Τσίπρα και του Μητσοτάκη.
Μια σημαντική είδηση με ημερομηνία 20 Σεπτεμβρίου 2017 συνεισφέρει στην κατανόηση της ανυπομονησίας των ξένων τοκογλύφων για την δήμευση των περιουσιών των Ελλήνων δανειοληπτών, όπου ο υπουργοποιημένος από τον Τσίπρα υπάλληλος του Σόρος Δημήτρης Παπαδημητρίου θα συναντηθεί στα πλαίσια του ετήσιου επενδυτικού συνεδρίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών που ξεκινά σήμερα στο Λονδίνο με υψηλόβαθμα στελέχη περισσότερων από 30 κορυφαίων εταιρειών διαχείρισης κεφαλαίων, δηλαδή τα καλύτερα κοράκια της υφηλίου.
Συμπερασματικά η σημερινή οικονομική κρίση είναι τεχνητή και σκοπεύει μόνο στην νομιμοφανή μέσω δανεισμού αρπάγη της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας του Ελληνικού Λαού. Είναι πια αυταπόδεικτο ότι το κομμουνιστικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξυπηρετεί με ιδιαίτερα δουλικό τρόπο τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων επειδή μπορεί με αυτό τον τρόπο να νέμεται την εξουσία και να πλουτίζει εις βάρος της Ελλάδος, με τον εκλεκτό της Γερμανικής τοκογλυφίας Μητσοτάκη να υπόσχεται την συνέχιση αυτής της κατάστασης.
Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να προστατέψει την Εθνική Οικονομία και τα δικαιώματα των Ελλήνων.