Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτοί είναι οι «αντιφασίστες»: Κόντεψαν να δολοφονήσουν πολίτη, επειδή τους είπε να μην σπάνε αμάξια!



Αυτοί είναι οι «αντιφασίστες»: Κόντεψαν να δολοφονήσουν πολίτη, επειδή τους είπε να μην σπάνε αμάξια!

Οι παρακρατικές συμμορίες των «αντίφα», πατώντας πάνω στην παράνομη ασυλία που απολαμβάνουν από το κράτος, έχουν φτάσει πολλές φορές ένα βήμα πριν από την δολοφονία ανθρώπων, ακόμη και άσχετων, με το «αντιφασιστικό» μίσος που τους διέπει. Ενδεικτικό επί του θέματος είναι τα όσα διαβάσαμε στην «Ελεύθερη Ώρα» για τα νέα ανδραγαθήματα των προστατευόμενων (και επιδοτούμενων) παρακρατικών «αντιφασιστών».

«Χαρακτηριστική η μαρτυρία ενός νέου ανθρώπου από το Πέραμα, ο οποίος προχθές δέχθηκε την επίθεση των Αντιφά, επειδή τόλμησε να τους κάνει παρατήρηση που έσπαγαν αμάξια στην γειτονιά του: “Πίστευα ότι με έχουν σκοτώσει ήδη. Δεν ένιωθα ούτε πόνο ούτε τίποτα. Ένιωσα ότι χάνω την οικογένειά μου, ότι θα με αφήνανε εκεί στον τόπο”. Η μαρτυρία του άνδρα που δέχθηκε βίαιη επίθεση από αγνώστους μετά το τέλος της αντιφασιστικής πορείας στη Δραπετσώνα, είναι σοκαριστική. Όπως ανέφερε στον Alpha, θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό.
Αφού με χτυπούσαν με βαριοπούλες, ρόπαλα και πέτρες πιστεύω ότι στάθηκα τυχερός”, ενώ συμπλήρωσε: “Μου έδιναν κλωτσιές στο κεφάλι και δεν σταματούσαν καθόλου. Και να έφευγε κάποιος ερχόταν άλλος”. Ο ίδιος καταγγέλλει πως είπε στους δράστες “Παιδιά μην καίτε αυτοκίνητα και μαγαζιά, δεν φταίνε σε κάτι”, και τότε, όπως ανέφερε, δέχτηκε το χτύπημα με τη βαριοπούλα. Τέλος, συμπλήρωσε πως εκτός από τον ξυλοδαρμό τον λήστεψαν: “Είχα ένα τσαντάκι μαζί μου με χρήματα για να πληρώσω υποχρεώσεις, τα οποία μου τα πήρανε και αυτά”…»
Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι υπήρξε μια ανοιχτά δολοφονική επίθεση, με το θύμα να στέκεται «τυχερός στην ατυχία του» και να μην κείτεται νεκρός από τους θρασύδειλους «αντιφασίστες». Επρόκειτο ολοφάνερα για μια ενέργεια η οποία είχε όλα εκείνα τα στοιχεία της «μισαλλοδοξίας» κατά του διαφορετικού, της «ρατσιστικής βίας» κατά Ελλήνων, της συγκρότησης «ένοπλης συμμορίας» που εμπίπτει στις διατάξεις του ποινικού κώδικα. Όπως, επίσης, είναι γνωστή και η ομαδική ταυτότητα των δραστών, αφού ανάμεσά τους υπάρχει και γκρούπα «αντιφασιστών», που συχνά - πυκνά κάνει καλέσματα για παράνομες αντισυγκεντρώσεις εναντίον των νομίμων συγκεντρώσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Πρόκειται για την γκρούπα εκείνη, της οποίας τα εμετικά συνθήματα για ζωντανούς και νεκρούς «φασίστες» εμπίπτουν σε μια σειρά άρθρων του ποινικού κώδικα, αλλά ουδέποτε μέχρι τώρα κάποιος εισαγγελέας έχει προβεί στις προβλεπόμενες κινήσεις προκειμένου αυτοί οι «τζάμπα μάγκες» να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης για τις «κρεμάλες» που υπόσχονται και τις ύβρεις απέναντι σε δολοφονημένους. Είναι γνωστό, βεβαίως ότι τα άνανδρα και με αναρίθμητα ψυχικά συμπλέγματα αυτά αποβράσματα έχουν την κραυγαλέα κρατική προστασία και αρωγή. Ακόμη και άλλοι «αντιφασίστες»… ανταγωνιστές τους έχουν αντιληφθεί τις (πολύ) στενές τους σχέσεις με το παρακράτος και τους έκραξαν άγρια ως «ασφαλίτες» μέσα στο Πολυτεχνείο πριν από 2,5 χρόνια περίπου.
Το ζήτημα, όμως, δεν έχει να κάνει με τους προστατευόμενους του ΣΥΡΙΖΑ και με το γεγονός ότι δεν αποκλείεται να υπάρχουν μέχρι και δεσμοί αίματος μελών (και) της γκρούπας αυτής με υπουργούς, βουλευτές και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, αλλά το ότι η Δικαιοσύνη κωφεύει χαρακτηριστικά στις επαναλαμβανόμενες εγκληματικές ενέργειές τους. Ο «αντιφασισμός» τους «βρωμάει» ανθελληνισμό, ανανδρία, δολοφονικές επιθέσεις, ληστείες, ακόμη και σε άσχετους ανθρώπους, όπως φάνηκε και στο περιστατικό που περιγράφηκε νωρίτερα.
Θα πρέπει να υπάρξει νεκρός για να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιες αρχές και να αντιμετωπίσουν τα «σκουπίδια» αυτά ακριβώς όπως τους αρμόζει, δηλαδή ως κοινούς εγκληματίες του Ποινικού Δικαίου; Με δεδομένο, όμως, ότι ο Τόσκας συναντά αντιπροσωπείες «συντρόφων» των εν λόγω εγκληματικών στοιχείων και τους νομιμοποιεί πολιτικά, με το να τους δέχεται και να συζητά μαζί τους, σαν να μην τρέχει τίποτα, την πρόθεσή τους να καταστρέψουν τα γραφεία της τρίτης εκλογικά Πολιτικής Δύναμης της Χώρας, ενώ ο εισαγγελέας κατά του ρατσισμού ενοχλείται μόνο από συνθήματα κατά της λαθρομετανάστευσης και υπέρ του "η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες", είναι σαφές ότι η ασυδοσία των παρακρατικών «αντιφασιστών» θα συνεχιστεί.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ