Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: «Να αποδεσμευτεί ΑΜΕΣΑ 1.000.000 ευρώ για τους πληγέντες από την παρακρατούμενη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής»!


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος προκάλεσε το μούδιασμα των υποτιθέμενων «δημοκρατικών» δυνάμεων της βουλής, όταν κατά την ομιλία του για το «κοινωνικό μέρισμα» προέβη στην ακόλουθη πρόταση: την αποδέσμευση ενός εκατομμυρίου ευρώ από την παρακρατούμενη -με την αντισυνταγματική και συνεπώς παράνομη απόφαση της βουλής- κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, προκειμένου αυτό να δοθεί άμεσα στους πληγέντες της Μάνδρας και της Νέας Περάμου Αττικής!

Η πρόταση του Αρχηγού του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος προκάλεσε το ενθουσιώδες χειροκρότημα της κοινοβουλευτικής ομάδος της Χρυσής Αυγής και το απόλυτο πάγωμα στα υπουργικά έδρανα και στις λοιπές πτέρυγες της βουλής.
Υπενθυμίζεται ότι η Χρυσή Αυγή δεν λαμβάνει ούτε ευρώ κρατικής χρηματοδότησης, ενώ μόλις προ τριών ημερών διατέθηκε ενάμιση εκατομμύριο ευρώ στα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα: έχουν οι «κοινωνικά ευαίσθητοι» απατεώνες του «δημοκρατικού» τόξου τα κότσια να κάνουν πράξη την πρόταση του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου;