Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τους πολίτες τους: Έρχεται νέο πολύνεκρο ισλαμικό χτύπημα στην Ευρώπη!


Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τους πολίτες τους: Έρχεται νέο πολύνεκρο ισλαμικό χτύπημα στην Ευρώπη!
Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την στιγμή που οι ισλαμιστές αιματοκύλησαν την Ευρώπη με αποτέλεσμα οι «αρουραίοι» της παγκοσμιοποίησης να έχουν βγει από τις «τρύπες» τους και πάλι προπαγανδίζοντας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο κίνδυνος έχει περάσει. Το αντίθετο ισχύει, μάλιστα.
Μπορεί, λοιπόν, στην Ευρώπη και ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα να φροντίζουν ώστε να ξεχαστεί το ζήτημα, όμως στην πραγματικότητα απλώς μετράμε ημέρες πριν αυτό συμβεί και πάλι. Αυτό δεν το ξεχνάνε οι αμερικανοί, οι οποίοι ναι μεν δίνουν εντολή στους «ευρωπαίους» υποτακτικούς τους να γεμίζουν τις χώρες τους με λαθρομετανάστες, αλλά δεν είναι και τελείως ανόητοι να αφήνουν τους πολίτες τους να σκοτώνονται.

Έτσι, το State Department, εξέδωσε προειδοποίηση προς τους αμερικανούς πολίτες να είναι εξόχως προσεκτικοί κατά την ενδεχόμενη παραμονή τους στην Ευρώπη, αν δεν την ακυρώσουν, καθότι επίκειται τρομοκρατικό χτύπημα ισλαμιστικής προελεύσεως.
Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση:
«Το Υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί τους αμερικανούς πολίτες για τον αυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη, ειδικά στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Οι αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν βρίσκονται σε εορταστικές εκδηλώσεις και διοργανώσεις.
Οι πρόσφατες επιθέσεις σε Γαλλία, Ρωσία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία και Φινλανδία αποδεικνύουν ότι τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το Ισλαμικό Κράτος, η αλ Κάιντα και τα παρακλάδια τους είναι ικανές να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν επιθέσεις στην Ευρώπη.
Οι αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση για το ενδεχόμενο τρομοκρατικών επιθέσεων, ειδικά σε τουριστικούς προορισμούς, συγκοινωνιακούς κόμβους, υπαίθριες αγορές, εμπορικά κέντρα και εγκαταστάσεις κυβερνητικών υπηρεσιών, όλα εκ των οποίων θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο.»