Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Τρόμος στο κατεστημένο από το εθνικό έργο της Χρυσής Αυγής: Ο Τόσκας μετέθεσε τους αστυνομικούς που ερευνούσαν τους πράκτορες της Άγκυρας στην Θράκη μας!


Τρόμος στο κατεστημένο από το εθνικό έργο της Χρυσής Αυγής: Ο Τόσκας μετέθεσε τους αστυνομικούς που ερευνούσαν τους πράκτορες της Άγκυρας στην Θράκη μας!
Αδιανόητα πράγματα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να μην θιγούν τα συμφέροντα της τουρκίας και οι βλέψεις Ερντογάν στην Θράκη.
Μάλιστα, οι συριζαίοι έσπευσαν να γίνουν «σουλτανικότεροι του σουλτάνου» τερματίζοντας παράνομα και αντισυνταγματικά τις νόμιμες διαδικασίες για την ανεύρεση αυτών που παρανομούν εις βάρος των Ελληνικών συμφερόντων και καρατομώντας όσους λειτούργησαν στα πλαίσια του νόμου.

Πάμε να δούμε τα γεγονότα: Η Χρυσή Αυγή με πολλές ενέργειές της έχει προσπαθήσει να τερματίσει την συνεχή παρανομία των πρακτόρων της Άγκυρας, οι οποίοι παρανόμως αποκαλούν την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα ως δήθεν «τουρκική», έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους (και στις φωτογραφίες των εκδηλώσεών τους) την απόσχιση εθνικού εδάφους και την δημιουργία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης».
Στις 19 Ιουλίου 2016, κλιμάκιο της Τ.Ο. Κομοτηνής κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την προσπάθεια να παρουσιαστεί η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα ως «τουρκική».
Στις 9 Μαρτίου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, κατέθεσε μήνυση με όλα τα στοιχεία προκειμένου να διωχθούν το τουρκοκόμμα DEB και ο ψευδομουφτής Μετέ για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας, επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας και άλλα πολλά.
Η Εισαγγελία στην προσπάθειά της να διερευνήσει τα γεγονότα απέστειλε έκκληση προς την Αστυνομία ώστε να λάβει τις απαιτούμενες πληροφορίες για να οδηγήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τους πράκτορες της τουρκίας. Σε μία εξ αυτών των παραγγελιών ζητήθηκε η συνδρομή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, ώστε να προσκομιστούν οι μελέτες ακαδημαϊκών σχετικά με το ζήτημα.
Εμπρός στον τρόμο για την εξέλιξη των ερευνών, τα συριζαίικα γιουσουφάκια των τούρκων ανέλαβαν δράση για να προστατεύουν τους πράκτορες. Πίσω από την εισαγγελική παραγγελία προς το ΔΠΘ για ακαδημαϊκή συνδρομή είδαν «φασισμό», «σκοταδισμό» και άλλα τέτοια. Αμέσως έβγαλαν τα παπαγαλάκια τους να… καταδικάσουν στο facebook τις έρευνες, ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα.
Η συνέχεια ήρθε από τους υπουργούς: Ο Γαβρόγλου ζήτησε εξηγήσεις από την Δικαιοσύνη, λες και δεν έχει την αρμοδιότητα ο Εισαγγελέας να ζητήσει ακαδημαϊκή συνδρομή, ενώ ο Τόσκας διέταξε ΕΔΕ κατά των αστυνομικών για το έγγραφο που εγχείρησαν προς το ΔΠΘ. Επειδή, όμως, η υπόθεση ήταν τόσο φαιδρή και η ΕΔΕ θα κατέληγε σε τραγέλαφο, ο Τόσκας φρόντισε να καρατομήσει τους αστυνομικούς που εμπλέκονταν στην έρευνα, μεταθέτοντάς τους, ο μεν Διοικητής Ασφαλείας Κομοτηνής σε αστυνομικό τμήμα και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Κρατικής Ασφάλειας στην Τροχαία.
Από την πλευρά τους οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της χώρας εκφράζουν την απορία τους για τις ενέργειες Τόσκα. Μέλος του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης δήλωσε σχετικά σε καθεστωτική ιστοσελίδα: «Στις περιπτώσεις που γίνεται κάποια εισαγγελική έρευνα, συνήθως εξετάζεται ως μάρτυρας κάποιος αστυνομικός. Αυτή τη φορά, ο εισαγγελέας επέλεξε να αναζητήσει επιστημονικά στοιχεία –και πολύ καλά έκανε».
Οι μάρτυρες με ειδικές γνώσεις προβλέπονται στο άρθρο 203 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Συγκεκριμένα, το άρθρο αναφέρει: «Αν είναι αναγκαία η κρίση προσώπων που έχουν εντελώς ειδικές γνώσεις για να διαγνώσουν κατάσταση πραγμάτων που δεν υπάρχει πια, καλούνται και εξετάζονται ως μάρτυρες πρόσωπα που έχουν τέτοιες γνώσεις (…)».
Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται οι δικηγορικοί σύλλογοι και πραγματικά απαντά τις όποιες απορίες τους είναι ότι η εθνική δράση της Χρυσής Αυγής προκάλεσε τον πανικό στους πράκτορες, αλλά και στους κυβερνώντες, προκαλώντας αυτές τις παράνομες αντιδράσεις. Και, όπως πάντα, ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος.